La Pionera no marxa de vacances

18.07.2018 - 13:07 h

Cultura i lleure. Apropa't al Poblenou i coneix nous projectes d'emprenedoria, mostres de cultura, oci i gastronomia a l'aire lliure

A l'estiu, La Pionera obre les portes els caps de setmana del 21 i el 22 de juliol i els del 4 i 5, i 18 i 19 d'agost. Apropa't al Poblenou i coneix projectes d'emprenedoria innovadors, mostres de cultura, oci i gastronomia a l'aire lliure.

Propostes actuals de disseny de roba, productes infantils, aplicacions mòbils, restauració, decoració o artesania. És un exemple dels projectes que es donen a conèixer els caps de setmana al nou espai de la gent que començaLa Pionera.

A més de donar a conèixer nous projectes d’emprenedoria hi ha propostes gastronòmiques, culturals, com ball i circ, i també ràdio en directe.

Es va inaugurar el 21 d’abril i a partir de llavors, si les condicions meteorològiques ho permeten, se celebra setmanalment al passeig de Calvell del Poblenou. Durant els mesos d’estiu, però, la periodicitat és diferent:

CAPS DE SETMANA D’ESTIU

» 30 de juny i 1 de juliol
» 21 i 22 de juliol
» 4 i 5 d’agost
» 18 i 19 d’agost

Programació i dinamització cultural

La Pionera ofereix una programació cultural dinamitzada pel programa Cultura Viva, amb la col·laboració de diversos agents i projectes com Cabal Musical (Taller de Músics), Harmònica – Fira del Disc Independent, BIS Festival, MigrESS, La Fundició, Xarxa de Comunitats de Memòria i Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona.

Per conèixer l’agenda cultural de cada cap de setmana,
consulta el web de La Pionera.

Aquest projecte, pioner, està impulsat per la Fundació Formació i Treball en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, i també hi participen Cultura Viva, Barcelona Activa, l’Icub i el Districte de Sant Martí. També hi han col·laborat makers, professionals de l’art i del disseny i comerciants del Poblenou.

La Pionera, una incubadora a l’aire lliure

Aquest espai neix per donar a conèixer els nous projectes econòmics i socials que sorgeixen a Barcelona. Les emprenedores i els emprenedors inscrites poden mostrar els seus productes als expositors, la qual cosa permet generar relacions d’intercanvi real entre projectes nous i clients o consumidors.

Si ets emprenedor o emprenedora
i vols formar part de La Pionera

inscriu-te aquí

Les inscripcions són obertes per assegurar que tothom pugui optar a mostrar les seves idees emprenedores a La Pionera.