La Font Màgica inicia l'horari de tardor

28.09.2017 - 13:09 h

Medi ambient. Durant el mes d’octubre, el funcionament de la Font Màgica s’adapta a l’optimització horària de les fonts ornamentals de Barcelona.

Durant el mes d’octubre, el funcionament de la Font Màgica s’adapta a l’optimització horària de les fonts ornamentals de Barcelona. A partir del 13 d'octubre, la font inclourà fragments representatius de la programació artística del 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

De l’1 al 31 d’octubre, l’horari de funcionament de la Font Màgica serà dijous, divendres i dissabtes de 21 a 22 hores, amb passis de música i color a les 21 i a les 21.30 hores.

En relació al funcionament diürn ornamental de La Font Màgica i de les fonts de l’eix de l’avinguda Maria Cristina, es manté el funcionament actual en diumenge i dilluns festius, d’11 a 15 hores i, durant la setmana, funcionaran en horari de matí d’11 a 13 hores i de tarda de 16 a 18 hores.

Amb aquests horaris, la Font Màgica s’adapta a l’optimització horària de les fonts ornamentals de Barcelona, segons criteris de sostenibilitat, fa coincidir l’inici dels espectacles amb les postes de sol durant els mesos d’hivern i ajusta els dies i la durada dels espectacles als horaris de més afluència de públic. És una bona manera de realçar un gran atractiu turístic de la ciutat alhora que es fa un ús més racional i eficient dels recursos hídrics.

A partir del 5 d’octubre, els espectacles de la Font Màgica seran els ja coneguts, com els èxits del pop-rock amb fragments, entre altres, de Wonderwall (Oasis), Somebody to Love (Queen) o Material Girl (Madonna), així com música de pel·lícules com Iron Man 3, Oz The Great and Powerful o Assassins Creed, com a blocs més importants.

També es mantenen les coreografies presentades al Piromusical de La Mercè 2016 dedicades a la música francesa, amb autors com Edith Piaf, Georges Moustaki i Charles Aznavour, així com les coreografies clàssiques de la font: Barcelona, Viva la Vida i el Cant de la Senyera.

Podeu consultar el calendari de coreografies al web de la Font Màgica.

49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

A partir del 13 d’octubre, la Font Màgica de Montjuïc, amb col·laboració amb el 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, inclourà fragments representatius de la programació artística del festival d’enguany, dedicats a artistes tan il·lustres com Diana Krall, Jean Pierre Leloir, Hironmi duet featurig Edmar Cartañeda i Logan Richardson.

Serà tots els divendres d’octubre en la sessió de les 21.30 hores, i al novembre en la sessió de les 20.30 (en horari d’hivern), amb una durada aproximada de 20 minuts.