La festa major de la Verneda, amb més activitats que mai

06.11.2017 - 09:11 h

Del 3 al 19 de novembre la Verneda fa festa major. A més enguany la festa té un simbolisme especial perquè es compleixen 30 anys de la fundació de l’entitat que s’encarrega d’organitzar la festa.

Del 3 al 19 de novembre el barri de la Verneda farà festa major en honor a Sant Martí, patró del districte. A més aquest any la festa major té un simbolisme especial perquè es compleixen els 30 anys de la fundació de la Coordinadora d’Entitats VERN, l’entitat que s’encarrega d’organitzar la festa. Per això, en el programa hi ha més activitats que mai i de temàtiques ben diferents.

Els actes de cultura popular començaran dissabte al migdia amb una actuació dels castellers de Barcelona a la Gàbia del Parc de Sant Martí. L’endemà al matí hi haurà trobada de puntaires a la plaça del Ram de l’Aigua seguida de la lectura del pregó i la cercavila gegantera a la Rambleta de Salva de Mar. Al vespre hi haurà una cantada d’havaneres a l’Auditori de Sant Martí seguida de rom cremat per a tothom.

El divendres 10 de novembre es farà la festa de les escoles a la Gàbia del Parc de Sant Martí amb balls i animació infantil. Dissabte a les 11.30 hi haurà una trobada de colles sardanistes veteranes i al vespre es farà el correfoc, que organitza la colla de diables del barri, Guspires de Sant Martí. El diumenge 12 de novembre es farà a la Rambleta de la Selva de Mar  el dinar de germanor que celebrarà els 30 anys de la Coordinadora d’Entitats VERN.

Programa de la festa major de la Verneda 2017