Ja podeu gaudir de la Mostra de Teatre a Horta-Guinardó

02.10.2017 - 13:10 h

Fins el 25 de novembre a diversos escenaris del districte

Fins el 25 de novembre a diversos escenaris del districte

Amb la tardor arriba, un any més, la Mostra de Teatre del Districte, una bona oportunitat per conèixer la feina dels grups de teatre i els equipaments dels barris d’Horta-Guinardó. Enguany se celebra la XVII edició d’aquest festival, que creix amb la participació de grups de teatre jove i amb la incorporació de més escenaris que contribueixen a crear nous públics.

La novetat d’enguany és la posta en escena d’una de les obres de microteatre del concurs literari Lletres joves H-G 2016. D’aquesta manera, es vinculen dos projectes culturals de proximitat que mostren la realitat del districte cultural que volem.

El preu de l’entrada per cada espectacle és de 4€, i no es vendran de manera anticipada sinó que es podran aconseguir el mateix dia de la representació.

A més, com ve sent habitual, del preu de l’entrada es destinarà 1 euro a causes benèfiques, que serà donat aquest any a la Fundació Tres Turons. Aquesta és una entitat d’iniciativa social i sense afany de lucre creada l’any 1985 al Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. La missió principal de la Fundació és la promoció i suport a la salut mental comunitària.

Podeu consultar tota la programació de la Mostra de Teatre al document adjunt.