Festa infantil de l'esport 2017

05.10.2017 - 17:10 h

Aquest dissabte 7 d'octubre al Passeig Sant Joan entre c. Sant Antoni Maria Claret i la Travessera de Gràcia s'omplirà d'un munt d'activitats esportives, vine amb la família!

Aquest dissabte 7 d’octubre se celebra la Festa Infantil de l’Esport a Gràcia coincidint amb el Comerç al carrer. Aquesta vegada es col·loquen al Passeig Sant Joan entre el c. Sant Antoni Maria Claret  i la Travessera de Gràcia i  s’omplirà d’un munt d’activitats d’11:00h a 19:00h  perquè conegueu la oferta d’activitats esportives del districte, vine amb la família!

La pràctica de l’activitat esportiva ajuda a millorar la qualitat de vida de totes les persones, fomenta habilitats i valors com l’autonomia, el treball en equip, l’esperit de superació, el compromís, la resilència…i afavoreix els hàbits de vida saludables.

Si vols passar-t’ho bé i conèixer els esports que pots practicar a prop de casa, no et perdis la Festa infantil de l’Esport, trobaràs activitats, exhibicions i coneixeràs les entitats i clubs on es practiquen.

Passeu  i participeu de tot el que hi ha programat: