Estiu refrescant a l'Eixample

26.06.2017 - 17:06 h

Equipaments. Aquest estiu torna a obrir-se la platgeta de l’Eixample, on podeu fer una capbussada en plena ciutat.

Us agraden les activitats aquàtiques? I que a més es puguin fer en plena ciutat? Aquest estiu torna a obrir la platgeta de l’Eixample, als jardins de la Torre de les Aigües,amb una capacitat per a 350 persones.

El districte de l’Eixample ja ho té tot preparat per començar la temporada de bany. Cada any, quan s’acosta l’estiu, el llac dels jardins de la Torre de les Aigües, situats a l’interior d’illa del carrer de Roger de Llúria, entre els del Consell de Cent i de la Diputació, es buida de l’aigua de l’hivern i es neteja per reomplir-lo perquè la gent s’hi pugui banyar. L’espai, amb sorra i una passarel·la de fusta, es converteix en una àrea de platja ben refrescant on l’aigua té 60 centímetres de fondària.

La platgeta obrirà cada dia del 25 de juny al 8 de setembre, entre les 10.00 i les 20.30 hores, amb un aforament per a 375 persones en tot el jardí i 80 dins de l’aigua. Els preus són els següents:

– Entrada individual: 1,55 euros. En cas de família nombrosa: 0,70 euros.
– Entrada per a grups: 1,15 euros.
– Abonament de deu sessions: 8,90 euros.
– Infants de menys d’1 any i persones grans de més de 65 anys o titulars de la Targeta Rosa: entrada gratuïta.

La platgeta és tot un èxit. Durant la darrera temporada de bany, els jardins de la Torre de les Aigües van rebre un total de 52.657 visites, és a dir, una mitjana de 334 usos al dia.

A què esperes a refrescar-te?