Encanta't. Fira Vintage Market als jardins dels Encants Nous

06.10.2017 - 11:10 h

Els Encants Nous de Barcelona celebren aquest dissabte 7 d'octubre la primera Fira Vintage Market, un ocasió on trobar objectes de brocanter i retros.

Els Encants Nous de Barcelona celebren aquest dissabte 7 d'octubre la primera Fira Vintage Market, un ocasió on trobar objectes que no poden ser catalogats com a antiguitats, però que com els bons vins, guanyen carisma amb el pas dels anys. També trobarem productes "retro" que evoquen el passat amb nostàlgia, però s'han fet en el present i una secció d'alimentació amb parades de formatges, fruits secs, coques de forn..., dos "food trucks" i una parada de cervesa artesana.

La Fira Vintage Market vol donar un impuls al comerç de les galeries dels Encants Nous -no confondre amb els Nous Encants de Bellcaire-, tornant la mirada al seu passat brocanter. En els últims anys, els Encants Nous ja són un punt de pelegrinatge per als col·leccionistes de joguines antigues i de merchandising de sèries i pel·lícules. També s’ha instal·lat un fotògraf amb càmera antiga. Així que la tendència cap a la nostàlgia sembla consolidar-se.

El mercat retro, que se instal·la dissabte als anomenats jardins dels Encants Nous (Aragó amb Dos de Maig) estarà decorat amb antics cartells publicitaris. També comptarà amb una Mostra d’Arts i Oficis de Posguerra (amb demostracions en viu d’un ferrer, un bufador de vidre i un artesà d’avarques o galotxes) i una petita fireta infantil amb “cavallitos” de tracció mecànica.