Dia d’Astúries i Romeria de la Santina 2018

12.09.2018 - 08:09 h

Festes i tradicions. Dissabte, 15 i diumenge, 16 de setembre, el Centro Asturiano de Barcelona organitza un cap de setmana dedicat a la celebració del Dia d’Astúries i la Romeria de la Santina.

Dissabte, 15 i diumenge, 16 de setembre, el Centro Asturiano de Barcelona organitza un cap de setmana dedicat a la celebració del Dia d’Astúries i la Romeria de la Santina.

Dissabte, 15 de setembre, a les 12 h, l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona acollirà el Pregó del Dia d’Astúries a càrrec de Santiago García Granda, rector de la Universidad de Oviedo, sota el títol: ‘La Universidad y Asturias por extension’.

Diumenge, 16 de setembre, a partir de les 11 h, al Centro Asturiano de Barcelona (carrer Naranjo de Bulnes, 1-7) hi haurà l’ofrena floral, actuacions musicals de gaites, concerts, una mostra de música tradicional asturiana i tonada, i una acte especial del Centre de Natació Kallipolis que realitzarà una demostració de natació sincronitzada amb motiu del seu 50è aniversari. A la tarda, s’hi celebraran activitats infantils.