Barcelona, seu de la primera ronda de l'EHL 17-18

04.10.2017 - 12:10 h

Hoquei. El Centre Esportiu Municipal Pau Negre és l'escenari, del 6 al 8 d'octubre, de la primera ronda de l'Euro Hockey League, la competició europea més important d'hoquei.

El Centre Esportiu Municipal Pau Negre és l’escenari, del 6 al 8 d’octubre, de la primera ronda de l’Euro Hockey League, la competició europea més important d’hoquei en la qual hi participen 3 equips catalans, el Reial Club Polo de Barcelona i l’Atlètic Terrassa, que ja tenen assegurada la presència en la següent ronda; i el Club Egara, que sí que participa en aquesta primera ronda. La celebració d’aquest esdeveniment torna a situar Barcelona com una ciutat de referència esportiva capaç d’albergar grans esdeveniments.

Hi participen 24 equips de tot Europa, però alguns estan exempts de disputar aquesta primera ronda. De fet, en la “round 1”, només n’hi participen la meitat, 12 equips, i ho fan dividits en 4 grups de 3 equips, en un format de lligueta triangular. Els primers classificats de cada grup, obtenen el passi a la següent ronda, el K.O. 16.

En aquesta primera ronda que se celebra a Barcelona, a més del Club Egara, hi participen els següents equips: Uhlenhorst Mülheim, Cardiff & Met, Royal Racing Club de Bruxelles, WKS Grunwald Poznan, HC Bloemendaal, Wimbledon, Bromac Kelburne, Dinamo Elektrostal, Banbridge HC, SV Arminen i Saint Germain HC. Consulteu el calendari.