Art a les capelles del Convent de Sant Agustí

29.08.2017 - 12:08 h

Art. De l'1 de setembre al 6 d'octubre el Convent de Sant Agustí obre la convocatòria de projectes per al quart cicle de Recorreguts Sonors.

De l’1 de setembre al 6 d’octubre el Convent de Sant Agustí obrirà la convocatòria de projectes per al quart cicle de Recorreguts Sonors, peces artístiques que s’instal·laran a les 5 capelles laterals de l’antiga basílica gòtica.

Al mes de setembre s’obre convocatòria per presentar les instal·lacions que aniran a les Capelles del Convent de Sant Agustí en el marc de la quarta edició de Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores.

El cicle, tindrà lloc del 21 al 25 de novembre, pretén reunir artistes que, des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània, utilitzin el so com a mitjà d’expressió.

En el marc de les dues edicions anteriors, el Convent de Sant Agustí ha programat artistes com Jason Hogan (:BROWNSTUDY), A Taste Of Nature (Björt Rùnars & Alba G. Corral), Bradien & EscoffetEli Gras & TrunaLost twin + Ylia & Xarlene , Jorge HaroEVOL o Javier Piñango.

La convocatòria vol ser un espai híbrid entre taller de producció i exhibició, tot creant un entorn de treball col·laboratiu en que es desenvolupin i es mostrin les instal·lacions seleccionades.

Enguany es proposa un nou enfocament al cicle de Recorreguts Sonors prenent el concepte de sobirania tecnològica com a eix vertebrador.