Aquesta tardor, gaudeix de la música

08.11.2017 - 15:11 h

Cap de setmana. La tardor és sinònim de festivals de música de tots els estils i les tendències. Barcelona s'omple de bons concerts.

Amb l'arribada de la tardor, es multipliquen els concerts en diferents espais de la ciutat amb artistes nacionals i internacionals.

Rock, pop, música clàssica, cantautors… Els festivals de música no s’aturen durant aquests mesos. Aquí en teniu alguns dels més destacats:

Encisa’t: La quarta edició d’Encisa’t presenta una programació amb vuit concerts del novembre al gener. El tret de sortida el posa Mazoni, el 10 de novembre. El seguiran Gemma Huguet (24 de novembre), Pau Blanc (9 de desembre), Guillem Roma (15 de desembre), Nadal Big Band (22 de desembre), El Pot Petit (7 de gener) i Marta Pérez (13 de gener). El cicle clourà el 19 de gener amb un artista sorpresa.

Festival de Músiques Sensibles: El festival es trasllada al Palau de la Música i ofereix sis concerts aquesta tardor: Paula Valls i Judit Neddermann (10 de novembre), Miguel Campello (19 de novembre), Gossos (23 de novembre), Shuarma (26 de novembre) i Las Migas (16 de desembre).

Euskal Herria Sona: El Festival de Música Basca de la ciutat celebra vint anys amb una programació de concerts ben extensa. En aquesta vintena edició, aposta perquè en un mateix concert coincideixin, col·laborin i creïn lligams amb vista al futur artistes bascos i catalans.

Festival del Mil·lenni: Un any més, el Festival del Mil·lenni omple de bons concerts les nits de Barcelona amb reconeguts artistes nacionals i internacionals. Aquests mesos hi actuaran, entre altres, Pasión Vega, Dani Martín, Maldita Nerea, Gertrudis, La iaia, Carla Bruni, Chambao, Buika, Estrella Morente o Carlos Núñez.

Festival Internacional de Jazz: Més de cent concerts fins a mitjan desembre amb una programació molt variada: Chucho Valdés, Gonzalo Rubalcaba, Fred Hersch, The Bad Plus, Trombone Shorty, Hiromi i Maceo Parker.

Altres: Durant aquests mesos també tindran lloc concerts d’artistes locals en el cicle Barcelona Districte Cultural i actuaran a la ciutat artistes internacionals com Shakira, Elton John, Depeche Mode, Rag’n bone man o Anne-Sophie Mutter, entre molts altres.

Consulteu tots els concerts a la Guia BCN.