AiguArt, un programa d'activitats que et sorprendrà!

08.03.2017 - 13:03 h

Dia Mundial de l'Aigua. Si vols gaudir d'un munt de visites i rutes sobre l'aigua i el canvi climàtic, del 17 de març al 2 d'abril, tens l'oportunitat de conèixer la seva relació a través de l'art.

El dia 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua, data declarada per l’Assemblea General de les Nacions Unides.

L’aigua és un bé públic universal i escàs que cal valorar, mantenir i conservar entre tots. La ciutadania de Barcelona en som molt conscients, però el canvi climàtic ens posa davant nous reptes i cal sumar esforços per esdevenir més resilients i autosuficients.

En aquest marc, del 17 de març al 2 d’abril, diverses entitats i equipaments de la ciutat coorganitzen un cicle d’activitats per avançar col·lectivament cap a una nova cultura de l’aigua a través de diferents expressions artístiques. Entre els equipaments que participen hi podem trobar el Centre Cívic el Sortidor, la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, el Centre Cívic Barceloneta, l’Espai Lúdic Ambiental per a Famílies del Parc de la Ciutadella, el Centre de la Platja, els Lluïsos de Gràcia, l’Aula d’Educació Ambiental de les Corts, l’Aula Ambiental Sagrada Família, el Parc Natural de la Serra de Collserola, el Centre Cívic Can Felipa, el Castell de Torre Baró, el Centre Cultural Albareda i La Fàbrica del Sol.

Algunes de les rutes, visites o tallers que trobareu al programa d’activitats AiguArt estan relacionats amb la descoberta d’espais d’aigua i instal·lacions de la gestió de l’aigua de Barcelona, activitats familiars de construcció d’artilugis relacionats amb l’aigua i espectacles de teatre, dansa, circ i música.

El dissabte 1 d’abril se celebrarà la cloenda d’aquest cicle d’activitats amb una matinal plena d’actes variats a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, c/Garbí, 2 

Endinsa’t en un bany de sensacions a l’AiguArt!

Si vols més informació, consulta l’enllaç

I fes un cop d’ull a l’agenda d’activitats.