5 plans per al cap de setmana

06.10.2017 - 11:10 h

Oci. Propostes per a tots els públics per gaudir de la ciutat i de la natura.

Us proposem 5 plans per gaudir del cap de setmana en família: la Festa del Roser de La Rambla, portes obertes al Jardí Botànic i al Parc de Recerca Biomèdica, Festa dels Ocells al Parc de Collserola i l'espectacle de la Font Màgica, que a l'octubre ha iniciat el seu horari de tardor.

1. Festa del Roser
Aquest cap de setmana comença la 55 edició de la Festa del Roser, una festivitat que omple La Rambla de diverses activitats i homenatges florals en diversos edificis de l’avinguda barcelonina. L’Ajuntament hi participa amb una guarnició floral que ret homenatge a les víctimes de l’atemptat terrorista del passat 17 d’agost.

2. Planta’t al Botànic
Diumenge se celebra una nova edició de la festa de la tardor del Jardí Botànic, Planta’t al Botànic, dins d’una jornada de portes obertes amb activitats gratuïtes.

3. Festa dels Ocells al Parc de Collserola
Amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Ocells, el Parc de Collserola organitza la Festa dels Ocells, amb un programa d’activitats per a tots els públics.

4. Portes obertes al Parc de Recerca Biomèdica
Cada any, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) obre les portes al públic el primer dissabte d’octubre. Els científics i tot el personal del centre explicaran què fan, com ho fan i on ho fan. Es podran visitar els laboratoris, així com participar en experiments i activitats.

5. Horari de tardor a la Font Màgica
La Font Màgica inicia aquest mes d’octubre l’horari de tardor, en què es podrà gaudir dels seus espectacles els dijous, divendres i dissabtes de 21 a 22 hores.