5 plans per Carnaval

08.02.2018 - 13:02 h

Oci. Aquest cap de setmana, Carnaval i Santa Eulàlia s'apoderen de la ciutat. No us ho perdeu!

Aquest cap de setmana gaudiu de la ciutat amb les activitats de Carnaval i de les festes de Santa Eulàlia, però també podeu visitar els Jardins de Muñoz Ramonet, degustar una paella popular a la Fabra i Coats amb motiu de la Bacanal Sâlmon o donar un passeig en família pel 1700 al Born Centre de Cultura i Memòria.

1. Carnaval a Barcelona
Un dels plans estrella aquest cap de setmana és Carnaval, i Barcelona us ofereix més de trenta rues, cadascuna amb les seves particularitats, així com altres activitats com balls, concursos, àpats col·lectius… Consulteu-ho tot al web de Carnaval!

2. Santa Eulàlia
Aquest cap de setmana, però, no tot és Carnaval. Barcelona celebra també la seva Festa Major d’Hivern, les Festes de Santa Eulàlia. Cercaviles, sardanes, gegants i gegantes, castellers, capgrossos, correfocs, espectacles de dansa, jornades de portes obertes i moltes més activitats us esperen, no us ho perdeu! Més informació al web de les Festes de Santa Eulàlia.

3. Els Jardins de Muñoz Ramonet obren les seves portes al públic
Els Jardins de Muñoz Ramonet s’han convertit en un espai verd de Sant Gervasi obert a la cultura i per a tots els públics. Aquest diumenge, a partir de les 12 hores, els jardins acolliran l’espectacle de titelles “Pipa, el Titella Meravella”, de Néstor Navarro. Més informació.

4. Paella popular a la Fabra i Coats per celebrar la Bacanal Sâlmon
Artistes residents de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, del Graner i del Festival SÂLMON< comparteixen aquest dissabte espai i paella. L’objectiu és tenir una experiència comuna amb el públic, amb una paella com a eix vertebrador. Més informació.

5. “Un passeig en família pel 1700”
Cada dissabte i diumenge, El Born Centre de Cultura i Memòria us convida a conèixer la Barcelona del 1700, amb una visita dinamitzada al jaciment que apropa petits i grans a la vida de la Barcelona del segle XVIII a través de les persones que hi van viure, el món que els envoltava, els sons, els colors, la vida quotidiana o les seves experiències, entre d’altres. Més informació.