5 plans per al pont de desembre

06.12.2017 - 08:12 h

Oci. Propostes per a tots els gustos per gaudir del pont sense sortir de la ciutat.

Us proposem 5 plans per esprémer al màxim aquest pont de desembre: Mercats de Nadal, Nadal a la Font Màgica, Cicle de cinema 'Viure en plena natura', exposicions diverses i Illes de Cultura a l'Eixample.

1. Fires de Nadal
El Nadal cada cop és més a prop, i podeu aprofitar el pont per fer compres de manera sostenible i responsable, tot ajudant el petit comerç i al producte de proximitat. A la Fira de Santa Llúcia i la Fira de Nadal de la Sagrada Família, obertes des de finals de novembre, s’hi sumen aquest cap de setmana altres com la Fira de Nadal i Reis a la marquesina de la Via Júlia (Nou Barris), la Fira de Nadal de Diagonal – Les Corts o el Mercat de Nadal al Poble Espanyol, on també hi trobareu tallers, animació i tot tipus d’activitats per a tota la família.

2. Font Màgica
On també es respira Nadal és a la Font Màgica, que ha incorporat a la seva graella de coreografies un bon grapat de Nadales, tant actuals com clàssiques. Gaudiu de l’espectacle de llum, aigua i color de la font, al compàs de cançons com “All I want for Christmas is you”, “A Betlem me’n vull anar”, “Jingle Bells Rock”, “Fum, fum, fum” o “El noi de la mare”. A més, també s’hi ha incorporat un bloc de música infantil, on sonaran cançons del Club Súper 3 com “Uh Oh, no tinc por”, temes de pel·lícules com Frozen, Cars o Shrek, o de dibuixos animats com Doraemon o Bob Esponja.

3. ‘Viure en plena natura’
La Filmoteca organitza el cicle de cinema “Viure en plena natura“, en col·laboració amb la Japan Foundation, que presenta una selecció de sis pel·lícules que plasmen la forta connexió de la cultura japonesa amb l’entorn natural i el cicle de les estacions. A més, el cicle permet gaudir d’alguns dels paisatges més espectaculars i variats de l’arxipèlag japonès.

4. Exposicions
Aquests dies de pont també pot ser un bon moment per visitar algunes de les exposicions que hi ha a la ciutat, com “Passatges, espais de transició per al segle XXI“, “Oceans, l’últim territori salvatge”, “Barcelona vista del Besòs“, “Després de la fi del món” o “Inside Poblenou“.

5. Illes de Cultura
El Districte de l’Eixample organitza des de finals d’octubre un nou programa d’espectacles als interiors d’illa. Podeu consultar les activitats programades per aquest cap de setmana en aquesta pàgina.