5 plans de tardor per al cap de setmana

09.11.2017 - 11:11 h

Oci. Propostes per a tots els públics i per a tots els gustos per gaudir de la tardor a la ciutat.

Aquesta setmana, propostes de tardor per a tots els públics: Expoelèctric, Festa de la Solidaritat, tercer aniversari de la recuperació del Castell de Torré Baró, el cicle Motor de llibertat i les nits de la Font Màgica.

1. Expoelèctric
El passeig de Lluís Companys és l’escenari de l’11 al 12 de novembre d’una nova edició de la fira Expoelèctric, que comptarà amb activitats gratuïtes per a tota la família amb l’objectiu de mostrar els valors i avantatges de la mobilitat elèctrica.

2. Festa de la Solidaritat
La plaça Orfila de Sant Andreu acull dissabte al matí la Festa de la Solidaritat, l’acte central de la Tardor Solidària, que comptarà amb desenes de propostes per a tota la família, com un cercavila o el rebost solidari, entre altres.

3. Tercer aniversari del Castell de Torré Baró
El districte de Nou Barris celebra aquest diumenge amb una festa el tercer aniversari de la recuperació del Castell de Torre Baró. Durant tot el matí es faran tallers familiars i visites guiades, així com altres activitats destacades com una caminada popular, un concert de blues i una xocolatada popular.

4. 60 anys del 600
Una exposició, una passejada narrativa o un recorregut artístic en un 600 són algunes de les activitats que us esperen a partir del 9 de novembre a “Motor de llibertat“, un cicle d’accions artístiques que dialoguen amb la memòria històrica i el veïnat de La Marina. El cicle coincideix amb el 60è aniversari de l’inici de la fabricació del 600, el mític model de cotxe utilitari que va marcar el passat i el present fabril d’aquest barri barceloní.

5. La Font Màgica
I, quan es faci fosc, deixeu-vos seduir per l’espectacle d’aigua, llum i color de la Font Màgica, que ja ha iniciat el seu horari d’hivern, de dijous a dissabte de 20 a 21 hores, amb inici de coreografies a les 20 i a les 20.30 hores. Podeu consultar les coreografies programades al web de la Font Màgica.