Cicle 'Música als Parcs': Concert de cloenda "Monica Green"

Tornar

Música. Dijous 31 d'agost a les 21 h, soul i rythm'n'blues a càrrec de Mónica Green al Parc del Clot.

Música als Parcs és un cicle de concerts estiuencs que va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència de joves intèrprets. En l’edició d’enguany s’han programat 50 concerts gratuïts en una trentena d’espais verds de la ciutat, entre el 7 de juny i el 31 d’agost.

El concert de cloenda d’aquest cicle promet ser una cita inoblidable, ja que tindrem el plaer de gaudir d’una referència de la música negra del sud d’Europa, la novaiorquesa Mónica Green, però adoptada per la nit de Barcelona des de que el 1987 aterrà entre nosaltres.

El concert, en format acústic i acompanyada únicament pel guitarrista Pep Romaguera, ens permetrà acostar-nos al soul i rythm’n’blues a través de cançons de grups i intèrprets que formen part de la seva vida, i de la nostra. Preparem-nos per gaudir del prodigi de la veu de la Mónica Green.

Mónica Green, veu

Pep Romaguera, guitarra

Dijous, 31 d’agost a les 21 h.

Lloc: Parc del Clot

Horaris

Altres

Organitzat per:
Gerència d'Ecologia Urbana.
Se celebra a:
Parc del Clot.


El concert de cloenda de la Música als Parcs està esdevenint una cita imprescindible de la nit d'estiu de la ciutat. I enguany, a més, promet ser inoblidable. Tindrem el plaer de gaudir d'una referència de la música negra del sud d'Europa: la novaiorquesa, però podem dir que adoptada per la nit de Barcelona, Monica Green.

Hereva d'una gran tradició musical familiar, el 1987 aterra entre nosaltres i desenvolupa una impresionant carrera: enregistraments, premis, protagonista de musicals, infinitat d'aparicions a programes de radio i televisió, actuacions arreu i actuacions benèfiques, que la han dut a convertir-se en tota una icona.

El concert, en format acústic i acompanyada únicament pel guitarrista Pep Romaguera, ens permetrà acostar-nos al soul i rythm'n'blues a través de cançons de grups i intèrprets que formen part de la seva vida, i de la nostra. Preparem-nos per gaudir del prodigi de la veu de la Monica Green.

Parc del Clot

Adreça:
Escultors Claperós, 55*63
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Clot
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Parc del Clot
Quan
31/08/2017

Telèfon

Telèfon:
010

Comparteix aquest contingut