Comerç de proximitat

Perfums. Bufandes. Clavicordis. Emporta't els regals embolicats amb paper de nadal. Viu el teu Nadal #Viu el Nadal Open video L’autèntic paper del Nadal

L’autèntic paper del Nadal

Aquest Nadal, els regals adquirits a les botigues del barri s’embolicaran amb un paper sostenible i roba solidària per promoure el comerç de proximitat i conscienciar de la importància de mantenir vius els barris.

Carrer amb il·luminació nadalenca

Viu el comerç de la ciutat

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat ofereixen activitats i propostes lúdiques i culturals per a tothom.

  • On: Entitats adherides a la Fundació Barcelona Comerç
  • Quan: De l'1 de desembre al 5 de gener

Nadal als mercats

Durant l'època nadalenca, els mercats són un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Consulteu totes les activitats, com tallers i tasts, programades durant aquestes dates.

Dues noies passejant per una fira i tapant-se la cara amb un cotó fluix de sucre

Fires de Nadal

Amb motiu de les festes nadalenques, la ciutat s’omple de fires al carrer. N’hi ha per a tots els gustos. Descobreix-les!

Concurs d'aparadors de Nadal al barri

L'Ajuntament de Barcelona convoca aquest concurs d'ornamentació nadalenca d'aparadors comercials amb motiu de la campanya de Nadal.

Els llums de Nadal il·luminen el comerç

Com a resultat d'un projecte de l'Ajuntament i BCD Barcelona Centre de Disseny, al carrer Major de Sarrià podràs veure deu vitrines creades per estudiants de set escoles de disseny de la ciutat.

Regals. Activitats. Consciència. A la III Fira del Consum Responsable tot impulsa una economia social. Viu el teu Nadal #viuelnadal

Fira de Consum Responsable

Una seixantena d’entitats i projectes vinculats al consum responsable i l'economia social i solidària presenten els seus serveis, productes i una àmplia oferta d'activitats.

  • On: plaça de Catalunya
  • Quan: del 22 de desembre al 4 de gener

 

Comparteix aquest contingut