Llibertat, Igualtat, Fraternitat i Tecnologia per a tothom

Barcelona és una ciutat que aposta per una tecnologia accessible per a tothom i centrada a augmentar el benestar de tota la ciutadania.

Barcelona és una ciutat oberta, mestissa, cosmopolita i cruïlla de cultures, que atrau visitants, talent, inversions, innovació tecnològica i científica i propostes culturals d’avantguarda.

 

Barcelona considera l’ús de la tecnologia com a eina orientada a augmentar el benestar i millorar la qualitat de vida de la ciutadania, respectant els seus drets i afavorint un desenvolupament sostenible. Per assolir-ho, volem ser responsables amb els efectes que les nostres formes de produir i consumir poden tenir en altres indrets del món. I, en aquest sentit, apostem per una indústria del mòbil i les telecomunicacions compromesa socialment i ambientalment.

La capitalitat del mòbil i esdeveniments com el Mobile World Congress són una bona ocasió per animar el sector privat a estudiar fórmules que garanteixin el retorn social i ambiental de les seves activitats i promoguin noves formes de produir i consumir.

El moment actual evidencia la necessitat de promoure l'accés a les TIC i potenciar-ne el coneixement per a tota la ciutadania. Com a capital del mòbil, volem fer arribar la tecnologia a tots els veïns i les veïnes de la ciutat, als 73 barris de Barcelona. Tecnologia per accedir a coneixement, tecnologia per potenciar la participació i implicació ciutadana i construir una democràcia 2.0, tecnologia per multiplicar el potencial professional i personal de cadascun dels barcelonins i les barcelonines. Perquè una ciutat intel·ligent és una ciutat on la tecnologia està al servei del benestar de la ciutadania.

 

Comparteix aquest contingut