Dossier1 cat 24

En l’àmbit gastronòmic és freqüent el manlleu de termes a altres llengües.
A dalt, mostres de productes alimentaris forans: la xapata italiana, el sushi japonès i, a les dues imatges inferiors, el baclaua i l’hummus, de l’Orient Pròxim, tal com els preparen al restaurant libanès Sannin de Gràcia.
Fotos: Pere Virgili.

En l’àmbit gastronòmic és freqüent el manlleu de termes a altres llengües.
A dalt, mostres de productes alimentaris forans: la xapata italiana, el sushi japonès i, a les dues imatges inferiors, el baclaua i l’hummus, de l’Orient Pròxim, tal com els preparen al restaurant libanès Sannin de Gràcia.
Fotos: Pere Virgili.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>