Barcelona Cultura

La Xarxa més Negra

La xarxa negrocriminal ens porta novetats: a més del seu web, BCNegra tindrà enguany personalitat pròpia a Facebook, Twitter i Instagram. I és que la xarxa pot ser una eina per cometre delictes, una via per resoldre crims o un instrument ideal per estar al dia de totes les activitats negrocriminals de BCNegra... i compartir-les!
 
Al web
A més de la informació sobre les activitats diàries de la trobada de novel•la negra de Barcelona, al web podreu saber també quins autors i autores hi participen i llegir unes quantes ressenyes de les novetats editorials més negres i criminals que acaben d'arribar a la vostra llibreria de capçalera. Visiteu barcelona.cat/bcnegra i poseu-vos al dia.
 
A Twitter
Si podeu venir a les activitats que organitzem a BCNegra, estarem molt feliços que ho expliqueu a tots els vostres seguidors mitjançant el Twitter, però si no podeu venir, sempre podeu seguir les piulades que farem des de l'organització de BCNegra o les que faran els qui hagin vingut a escoltar els seus autors i autores preferits.
Enguany, tenim compte propi de Twitter: @bcnegra. Si piuleu sobre la trobada o si voleu saber què s'hi cou, podeu fer servir el hashtag #BCNegra17
 
A Facebook
Enguany, també tenim una pàgina pròpia al Facebook i us volem convidar a que la visiteu a www.facebook.com/bcnegra. Si ens ho mereixem... indiqueu que us agradem!
 
A Instagram
Veniu, feu una foto i compartiu-la. Si voleu deixar constància de la vostra presència a la trobada de novel•la negra de Barcelona o teniu cap imatge relacionada amb el tema per compartir, recordeu que ho podeu fer per Instagram, utilitzant el hashtag #BCNegra17. Enguany tenim compte propi i esperem les vostres visites. Apunteu: www.instagram/barcelonanegra
 
I recordeu que, mitjançant les xarxes socials de BCNegra, ara podreu estar al cas durant tot l’any de les activitats dels vostres autors preferits de novel•la negra, les novetats editorials, el millor cinema de gènere i les sèries més negres de la televisió.

 

Podeu consultar aquí les bases legals que regeixen els concursos convocats a les xarxes socials de BCNegra.