Barcelona Cultura

Todo esto te daré

Sinopsi: 

Una terra de llegendes la Ribeira Sacra, és l'escenari d'aquesta novel·la sobre secrets familiars. Álvaro mor a causa d'un accident i quan Manuel, el seu home, arribi a Galícia per tal de reconèixer el cadàver, s'adonarà que la investigació no ha estat gaire completa. Temptat de fugir per escapar del rebuig de la seva família política els poderosos Muñiz de Dávila, només es quedarà després d'escoltar un agent de la Guardia Civil retirat i començar a sospitar que aquesta no és l'única mort accidental que s'ha produït a la zona i que, de fet, no és el que sembla. Un capellà amic de la infantesa d'Álvaro, l'ex Guardia Civil Nogueira i Manuel començaran a investigar i a descobrir secrets que ni tan sols no imaginaven.

Autor: 
Dolores Redondo
Editorial: 
Planeta
Biografia: 

Considerada una de les propostes més originals i contundents del gènere negre en castellà, Dolores Redondo és l'autora de la Trilogía del Baztán, tot un fenomen editorial que està format per les novel·les El guardián invisible, Legado en los huesos i Ofrenda a la tormenta. Més de trenta editorials de tot el món publiquen, avui, la seva obra.

Acte/s al que participa:

Investigar

La mirada del policia, la mirada del periodista

Divendres 3 de febrer, a les 17.30 h

Sala BARTS. Av. del Paraŀlel, 62

Amb la finalitat d’engarjolar un culpable o amb la d’oferir als seus lectors un retrat fidedigne d’uns fets ocults a la vista… Potser les intencions dels policies i els periodistes que investiguen un crim són diverses, però ho són també les maneres en què fan les seves indagacions? Investiguen de la mateixa manera un policia i un periodista? Ho discutiran els convidats d’aquesta taula rodona, que examina dues maneres de mirar-se un mateix i criminal objectiu.

Participants: 

Dolores Redondo, escriptora; Lorenzo Silva, escriptor i advocat; Sergio Vila-Sanjuán, periodista i escriptor

Moderadors: 

Pilar Argudo, periodista cultural i filòloga