Barcelona Cultura

La canción de las sombras

Sinopsi: 

El detectiu Charlie Parker s'ha retirat a un petit poble de Maine (EUA) buscant tranquil·litat. Mentre els habitants de la localitat es preparen ja per a la temporada estival, fa amistat amb una vídua, Ruth, i amb la seva filla. Però Ruth té secrets foscos relacionats amb el que va succeir a la localitat polonesa de Lubsko durant l'ocupació alemanya, en plena II Guerra Mundial. Antics crims són a punt de sortir a la llum, però els seus responsables estan disposats a tot per evitar-ho.

Autor: 
John Connolly
Editorial: 
Tusquets Editores
Biografia: 

Nascut a Dublín el 1968, John Connolly és l'autor de la novel·la Malvados i del volum de relats de terror Nocturnos, tot i que és especialment conegut entre els amants del gènere negre per una sèrie de novel·les policíaques que protagonitza el detectiu Charlie Parker, entre les quals Todo lo que muere (Shamus Award), El poder de las tinieblas, Perfil asesino, El camino blanco (Barry Award), El ángel negro, Los atormentados, Los Hombres de la Guadaña, Los amantes, Voces que susurran, Más allá del espejo, Cuervos, La ira de los ángeles i El invierno del lobo.

Acte/s al que participa:

Charlie Parker

'La canción de las sombras' i l’enfrontament entre el bé i el mal

Divendres 27 de gener, a les 19.30 h

Biblioteca Jaume Fuster. Auditori. Pl. de Lesseps, 20-22

Un antiheroi marcat per la mort de la dona i la filla és el protagonista de bona part de les novel·les del dublinès John Connolly, un autor que, si molt convé, és capaç d’acostar la novel·la negra als registres sobrenaturals, amarant la quotidianitat d’elements fantàstics. A La canción de las sombras, la seva nova novel·la, porta el seu protagonista al Maine nord-americà, on una vídua i la seva filla s’oculten d’un passat secret relacionat amb els camps de concentració durant la Segona Guerra Mundial. El bé i el mal es tornen a enfrontar en les pàgines de la novel·la, i també en una xerrada entre l’autor i el periodista i expert en novel·la negra Juan Carlos Galindo.

Participants: 

John Connolly, escriptor, conversa amb Juan Carlos Galindo, periodista i coordinador del blog de novel·la negra Elemental del diari El País.