Preguntes freqüents

Aquí trobaràs resposta ràpidament als principals dubtes sobre el programa Gaudir Més Barcelona. Si necessites més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Avantatges

Quin preu té?

El registre Gaudir Més és totalment gratuït.

Qui ho pot sol·licitar?

Tothom qui hi estigui interessat pot formar-ne part.

Ho puc fer d’alguna altra manera?

No, cal que ho facis presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana. Recorda que has de demanar cita prèvia trucant al 010 o fent clic aquí, per tal que puguin digitalitzar la teva empremta, ja que amb ella podràs beneficiar-te dels accessos gratuïts i els descomptes.

Quan començo a ser-ne membre?

Un cop formalitzat el registre als punts de registre i a partir de 7 dies des de la data del registre, passaràs a ser-ne membre actiu i podràs gaudir dels diferents avantatges.

Quins són els avantatges del registre Gaudir Més?

Els principals avantatges de formar part d'aquest registre són els següents:

 · Accessos gratuïts al Park Güell i al Castell de Montjuïc (Permet treure una entrada gratuïta diària per visitar la Zona Monumental del Park Güell. Per retirar l'entrada, és necessari passar prèviament per les taquilles, on et donaran l'entrada gratuïta un cop t'hagis identificat.)
· Descomptes del 50 % a: Museu Blau, Jardí Botànic, Museu del Disseny, Museu Frederic Marès, Museu de la Música, Torre de Collserola i Telefèric de Montjuïc (descompte aplicable a l’estació de parc Montjuïc, al bitllet d’anada i tornada ja sigui adult o infantil) .
· Descomptes del 30 % a: Tiquet TibiZoo
· Descomptes del 20 % a: Tiquet del Zoo i al tiquet del Tibidabo
· Descomptes del 10 % a: noves altes al Zoo Club
Recorda que els descomptes no són acumulables a altres ofertes dels equipaments, espais i/o museus.

Són acumulables, els descomptes?

No, els descomptes no són acumulables amb d’altres ofertes i/o descomptes dels equipaments.

Com entro als espais de descompte o accessos gratuïts?

Un cop hagis registrat la teva empremta i rebut el correu de confirmació, ja podràs accedir-hi sense haver de sol·licitar cita prèvia. Els equipaments disposen d’escàners digitals a les taquilles per verificar la teva empremta. Un cop et presentis en aquests punts i validin la teva identitat, et facilitaran l’entrada.

Registre Gaudir Més

Qui pot formar-ne part? 

El registre és obert a tothom.

Com puc inscriure-m'hi?

Acosta’t a l’Oficina d’Atenció Ciutadana més propera a tu. Consulta els horaris i demana cita prèvia trucant al 010 o fent clic aquí.

Quines dades em demanaran?

Les dades que et demanaran són: nom i cognoms, data de naixement, número d’un document oficial (DNI, carnet de conduir, NIE amb fotografia o passaport o NIE), telèfon de contacte, adreça electrònica, població de residència, país d'origen i l'empremta dactilar (dues vegades la mateixa empremta del dit índex).

M'hi puc inscriure si no tinc correu electrònic?

En aquest cas, has de donar un número de telèfon on se't pugui localitzar.

Puc registrar cap altra persona major de 14 anys?

No. Els majors de 14 anys constaran al registre com a usuaris únics, és a dir, cada sol·licitant generarà un expedient individual de registre.

Quines són les passes per inscriure-hi menors de 14 anys?

Si vols donar d’alta un menor de 14 anys, has de portar el llibre de família o el certificat de naixement. En cas de no ser el pare, mare o tutor legal, necessitaràs una autorització signada i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal (per comprovar-ne la signatura). Recorda que no és necessari que el menor estigui present en el moment de donar-lo d’alta.

Com es formalitza l'alta?

Un cop finalitzat el procés de registre en qualsevol de les Oficines d’Atenció Ciutadana, et donaran un document imprès amb totes les dades facilitades. A partir de 7 dies, rebràs un comunicat de benvinguda a l'adreça de correu electrònic facilitada.

El registre té caducitat?

Sí, el registre caduca als 4 anys. Un cop transcorregut aquest temps, si desitges seguir formant-ne part caldrà que el renovis. Si un usuari està inactiu més de 12 mesos seguits, es podrà considerar la possibilitat de donar-lo de baixa, amb prèvia comunicació per correu electrònic.

Com puc accedir als espais gratuïts o amb descompte?

Un cop t’hagis registrat a Gaudir Més, podràs accedir gratuïtament o amb descomptes a tots els equipaments i museus que pots consultar aquí. Tots aquests espais disposen d’escàners digitals en els accessos. Només has d’arribar, adreçar-te a les taquilles corresponents de cada centre, posar el dit en el dispositiu que detectarà la teva empremta i ja et facilitaran l’entrada.

Per què serveix la zona ‘usuaris’ de Gaudir Més?

En la zona d’usuaris del web podràs donar-te de baixa del servei Gaudir Més o modificar la teva adreça de correu electrònic.

Com puc donar-me de baixa de Gaudir Més (accessos gratuïts i descomptes)?

A la zona d’usuaris que trobaràs fent clic aquí.

Com puc deixar de rebre butlletins electrònics?

Quan rebis un butlletí, a peu de plana trobaràs les instruccions per donar-te’n de baixa.

I si ja em vaig registrar a Gaudir+BCN a l'anterior web?

No cal que et tornis a registrar, pots seguir gaudint dels avantatges i descomptes com fins ara.