Cap de setmana: Torrons i cultura!

dj., 12/22/2016 - 08:38

Oci. Si teniu set de cultura, només heu de prendre nota de les propostes per als propers dies.

Aquest cap de setmana està ple de propostes per a tota la família. Si entre torró i torró us ve de gust un tastet de cultura, la ciutat té propostes per a grans i petits. El món del circ envairà els carrers i les places de Ciutat Vella. A més, el CCCB, el cinema cooperatiu Zumzeig i Candela Raval us conviden a gaudir de projeccions de curts d’arreu del món. I per als esportistes, les aigües del port de Barcelona us esperen a la competició més antiga i festiva de la ciutat, la Copa Nadal.

Connecteu-vos al web del Cap de setmana!

Diu la dita popular: “Per Nadal cada ovella al seu corral”, però si teniu ganes de gaudir de les propostes culturals i d’oci de la ciutat, només heu de parar atenció a les activitats que us proposem per als propers dies.

Copa Nadal 

Des de fa 107 edicions el 25 de desembre el litoral barceloní es desperta amb una competició esportiva organitzada pel Club Natació Barcelona. La Copa Nadal és tot un espectacle, que des de fa dècades no falta a la cita anual. Aquesta prova esportiva per a nedadors consisteix a travessar nedant 200 metres d’aigües obertes al port de Barcelona, amb sortida davant del Monument a Colom, al Portal de la Pau. Això sí, és imprescindible portar el barret de Pare Noel, la disfressa de follet o una cua de sirena.

“Encircant el barri”

Però si sou més de terra ferma, el districte de Ciutat Vella us convida a gaudir de tallers per aprendre a fer acrobàcies, malabars, màgia o l’art dels clowns. Fins al 4 de gener les places del districte s’omplen d’activitats amb el cicle “Encircant el barri”, una proposta del Casal de Barri Pou de la Figuera.

El Dia Més Curt

I els cinèfils també trobaran el seu lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), al cinema Zumzeig i a Candela Raval. Aquests espais us conviden a apropar-vos al setè art amb un programa de projeccions de curtmetratges amb motiu del solstici d’hivern. Fins al 25 de desembre, curtmetratges de tots els gèneres formen part del festival El Dia Més Curt al CCCB. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer al gran públic les propostes emergents de curtmetratges.