Cap de setmana: Campanades i bon any nou!

dj., 12/29/2016 - 08:26

Oci. L’avinguda de la Reina Maria Cristina dóna la benvinguda al 2017 amb un espectacle de llum, aigua, pirotècnia i música.

Ja som al darrer cap de setmana de l’any, dos dies de moltes emocions per divertir-se en família i amb amics. Abans de dir adéu al 2017, però, l’Home dels Nassos ens espera a tots als carrers de la ciutat. No us espanteu si el veieu! I, si encara no heu acabat de pair els àpats de Nadal, a la tarda té lloc la festiva Cursa dels Nassos. Ja en teniu el dorsal i la disfressa? Sens dubte, una bona fórmula per agafar gana i donar la benvinguda al 2017 amb la celebració que hi ha preparada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Connecteu-vos al web del Cap de setmana!

L’últim dia de l’any està ple de sorpreses i tradicions. Dissabte, cap a les 12.45 hores, la plaça de Catalunya rebrà l’Home dels Nassos, que saludarà la canalla. Es tracta d’un personatge únic que només es deixa veure l’últim dia de l’any. I és que aquest és el seu dia. Abans, de bon matí (a les 10.00 hores), haurà sortit de la Casa dels Entremesos i es passejarà per la ciutat. Aquest any anirà fins a l’antiga Fàbrica Germans Climent, al barri de Sants, cap a les 11.30 hores, per celebrar amb els infants que s’acaba l’any. I ho farà amb una festa infantil amb xocolatada, música i un taller de xapes en aquest antic espai fabril recuperat per l’Ajuntament. Consulteu el recorregut i els actes de la Festa Infantil de l’Home dels Nassos.

Cursa dels Nassos

Aquesta és una de les cites més destacades del darrer dia de l’any a Barcelona. Enguany, a més, hi haurà novetats, com un espectacle amb làsers o un avituallament de leds per als corredors al quilòmetre 9. Aquests ingredients nous encara faran més especial la darrera cursa del 2016. El tret de sortida de la Cursa dels Nassos serà a les 17.30 hores al carrer de la Selva de Mar.

#hola2017

Sumeu-vos al compte enrere més multitudinari de la ciutat. L’avinguda de la Reina Maria Cristina, amb el Palau Nacional de fons, serà l’escenari on es mostraran moltes sorpreses a partir de les 23.30 hores. Acomiadarem l’any amb un espectacle de focs artificials, música, llum i aigua.