Què és Gaudir Més?

Perquè Barcelona t'inspira, Gaudir Més et dóna l'oportunitat de viure-la més intensament que mai. Amb informació sobre l'actualitat de la ciutat, un munt de descomptes, accessos gratuïts i avantatges pensats especialment per a tu. D'una manera molt senzilla i innovadora, el teu dit t'obre les portes de molts equipaments de la ciutat amb un munt d'ofertes per a gaudir-ne més. Accés gratuït al Park Güell i al castell de Montjuïc, descomptes en museus i moltes més novetats que t'anirem explicant properament.

A més, seràs el primer a conèixer l'actualitat de Barcelona amb propostes personalitzades dels àmbits que t'interessen. Amb Gaudir Més, Barcelona és a tocar dels teus dits!

Saps com gaudir més de la ciutat?

Saps com gaudir més de la ciutat?

Per començar a gaudir dels teus descomptes i avantatges, només has de seguir dos passos molt senzills. Primer, apunta't en aquest web. Un cop ho hagis fet, demana cita prèvia trucant al 010, o fent clic aquí, per digitalitzar la teva empremta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana més propera a tu. Al cap d'una setmana, un cop hagis rebut el correu electrònic de confirmació, podràs començar a gaudir de tot el que t'oferim. La teva empremta t'obrirà les portes a tots aquests avantatges.

Gaudeix de tots aquests descomptes i accessos gratuïts

MUHBA - Accés gratuït
Park Güell - Accés gratuït
Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes - Accés gratuït
Museu de Cultures del Món- Accés gratuït
Museu Etnològic - Accés gratuït

Punts de registre (OACs) i espais de descomptes Gaudir Més

Punts de registre (OAC)

Troba l’Oficina d’Atenció Ciutadana més propera a tu. Consulta els horaris i demana cita prèvia per digitalitzar la teva empremta, trucant al 010 o fent clic aquí.

Espais amb descomptes - gaudir més

Si ets #Barcelover i has registrat la teva empremta, mira els espais als quals pots accedir gratuïtament o amb descomptes.