Fes-te #Barcelover

Per començar a gaudir de tots els avantatges que t’ofereix ser #Barcelover, selecciona els camps que t’interessen i introdueix les teves dades en el formulari que es desplegarà a continuació.

Estant al dia de tot el que passa a Barcelona

Rebràs el butlletí de l’actualitat de Barcelona amb propostes personalitzades.

Rebent informació de proximitat i atenció personalitzada

Rebràs informació municipal o de ciutat personalitzada que pugui ser important per a tu, com ara obres al teu carrer i ...

+info
x com t’afecta si ets usuari de la zona verda o del bicing, canvi d’ubicació d’una parada de bus propera al teu domicili, nous equipaments al barri, descomptes per família nombrosa si n’ets, temes o tràmits pendents, nous serveis, alertes davant de situacions d’emergència o perill, activitats culturals, de lleure i esportives… També podràs participar en enquestes de servei, i no hauràs de tornar a aportar les dades o documentació que ja ens hagis proporcionat amb anterioritat.

Gaudint més de Barcelona amb descomptes i entrades gratuïtes

Rebràs informació sobre descomptes, l’actualitat de Barcelona i altres avantatges per gaudir més de la ciutat. Recorda que, per poder aprofitar-los, també has d’apropar-te a un punt de registre i digitalitzar la teva empremta.

x