Descomptes i accessos gratuïts

Descomptes

Per beneficiar-te del descompte, és necessari passar prèviament per les taquilles i identificar-te amb la teva empremta. Els descomptes no són acumulables a altres ofertes d’aquests espais.

MUHBA - Accés gratuït
MUHBA

Les diferents seus del Museu d’Història de Barcelona et mostren el patrimoni històric i la història de la ciutat des dels seus orígens fins als nostres dies. Ara, pots fer un gran viatge a través del temps completament gratis.

Park Güell - Accés gratuït
Park Güell

El Park Güell és un parc públic amb jardins i elements arquitectònics, concebut per l’industrial Eusebi Güell i l'arquitecte Antoni Gaudí, que reflecteix la seva plenitud artística i és una de les seves principals obres a la ciutat.

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes - Accés gratuït
Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Fundat l’any 1237, aquest monestir és un testimoni cultural i històric de la comunitat de clarisses. Un espai arquitectònic que convida al recolliment i que et descobreix tots els seus secrets amb una visita d’allò més completa.

Castell Montjuïc

El Castell de Montjuïc és una antiga fortalesa militar amb una llarga història vinculada a la ciutat. Ofereix la possibilitat de visitar el Centre d'Interpretació del Castell, on s’explica la història de la muntanya, la del castell i la relació que té amb Barcelona. 

Museu de Cultures del Món- Accés gratuït
Museu de Cultures del Món

Fes un recorregut per les cultures més fascinants del món. El museu t’apropa la diversitat artística i cultural de diferents pobles d’Àfrica, Àsia, Amèrica i Oceania. Descobreix les seves col·leccions permanents i les exposicions temporals.  

Museu Etnològic - Accés gratuït
Museu Etnològic

És un museu d’antropologia que planteja preguntes sobre el nostre entorn social a través dels objectes. L’Etnològic és un espai de participació on la societat, plural i canviant, pot reflexionar sobre ella mateixa.

El Born Centre Cultural i Memòria - Accés gratuït
El Born Centre Cultural i Memòria

És alhora un espai històric, un nucli de memòria col·lectiva i un equipament cultural del segle XXI únic a Europa. Un espai que recorda el setge de 1714 mentre gaudeixes de tot tipus d’activitats culturals.  

Museu Frederic Marès - Accés gratuït
Museu Frederic Marès

Museu de col·leccionista que acull un important conjunt d’escultura hispànica, des del món antic fins al segle XIX, i el Gabinet del col·leccionista, una gran col·lecció d’objectes, testimoni de la vida quotidiana del segle XIX.

Museu de la Música - Accés gratuït
Museu de la Música

Situat a l’Auditori, el Museu de la Música exposa una col·lecció de 500 instruments i documents musicals. Visitar-lo és emprendre un viatge audiovisual per la història i les cultures de tot el món.

Museu del Disseny - Accés gratuït
Museu del Disseny

Al Museu del Disseny de Barcelona, hi trobaràs tant col·leccions històriques com contemporànies d’arts decoratives, ceràmica, arts gràfiques, arts tèxtils, disseny de producte, gràfic i de moda.

Museu Blau (MCNB) - Accés gratuït
Museu Blau (MCNB)

Situat al Parc del Fòrum, és un modern equipament on destaquen, entre d’altres, l’emblemàtica balena i l’exposició permanent “Planeta Vida”, que explica l’evolució de la Terra i la vida des dels orígens fins als nostres dies.

Jardí Botànic (MCNB) - Accés gratuït
Jardí Botànic de Barcelona (MCNB)

Al Parc de Montjuïc trobem una mostra de la flora de les regions del món que comparteixen clima mediterrani: la conca mediterrània, Califòrnia, Sud-àfrica, el nord d’Àfrica, Xile i Austràlia. També s’hi pot observar una vista magnífica de la ciutat de Barcelona.

Telefèric de Montjuïc -50% descompte
Telefèric de Montjuïc

El Telefèric et pujarà fins al Castell de Montjuïc, un dels pulmons verds més importants de la ciutat, des d’on gaudiràs d'una vista impressionant de Barcelona. Descompte aplicable a l’estació de parc Montjuïc, al bitllet d’anada i tornada ja sigui adult o infantil.

Torre de Collserola -50% descompte
Torre de Collserola
Situada en l’entorn del Parc de Collserola, a la Torre gaudiràs d’un mirador on la vista potarribar fins a 70 km. Tindràs magnífiques panoràmiques sobre tota l’àrea metropolitana, el parc de Collserola, Montserrat i fins i tot la serra del Cadí-Moixeró.
Ticket del Tibidabo -20% descompte
Ticket del Tibidabo

El parc d’atraccions de Barcelona disposa de més de 30 atraccions per a totes les edats, increïbles espectacles i animació per somiar. També disposa d’una gran varietat d’instal·lacions, com els restaurants, amb la millor vista de la ciutat per fer de la teva visita una jornada única.

Ticket del Zoo -20% Descompte
Ticket del Zoo

Podràs conèixer les més de 300 espècies que hi viuen i veure els entrenaments de dofins i lleons marins. Gaudiràs d’un jardí centenari que disposa d'instal·lacions naturalitzades que reprodueixen els hàbitats dels animals. I també hi trobaràs una àmplia oferta de restauració i els serveis necessaris per passar un dia d’oci en família inoblidable. A més, el Zoo de Barcelona és membre de les principals organitzacions internacionals que treballen per protegir la biodiversitat i amb la teva visita tu també hi contribueixes.

Noves altes al Zoo Club -1'% Descompte
Noves altes al Zoo Club

El Zoo Club ofereix a les famílies i a tots els amants dels animals i de la natura una opció única per gaudir de cultura i d’esbarjo al cor de la ciutat de Barcelona.

Espais amb descomptes Gaudir Més

Espais amb descomptes - gaudir més

Si ets #Barcelover i has registrat la teva empremta, mira els espais als quals pots accedir gratuïtament o amb descomptes.