L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • Material informàtic, d'oficina, senyals metàl·liques...i molt més! Consulteu "materials en donació", l'espai web on qualsevol organització membre de la xarxa B+S pot oferir o rebre materials. Allarguem la vida útil dels productes!

  • Siguis adult, jove o infant... si aquest estiu et quedes a casa és perquè vols! Aquest equipament municipal ubicat a la platja del Somorrostro organitza una trentena d'activitats i ofereix múltiples serveis lúdics fins al 30 de setembre

     

  • Nou horari d'estiu de la Secretaria

    Les Secretaries de Barcelona + Sostenible, Escoles + Sostenibles i Comerç + Sostenible tindran fins el 7 de setembre un horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 8 a 15h.

  • Que B+S organitza una conferència sobre canvi climàtic? I nosaltres sense saber-ho? Coneixíeu totes les novetats en sostenibilitat i ara us heu perdut en un mar de correus sobre dades? Ara és el moment! Esteu a dos clics de tornar a rebre la informació... Que no us ho expliquin!

  • Barcelona utilitza l’art com una nova manera de lluitar contra els residus amb la creació d’una escultura d’art reciclat de 6 metres d’alçada.

Pàgines