Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Aquest mes de maig, renova la roba i les joguines!

    Vols renovar el vestuari o les joguines sense generar residus? Del 2 al 31 de maig, l'Ajuntament de Barcelona organitza aquestes iniciatives que promouen el consum responsable de roba i joguines mitjançant l’intercanvi en diversos equipaments municipals.

  • El 4 i 5 de maig tindrà lloc al Parc dels Tres Turons la desena edició de la BioBlitzBcn, un esdeveniment col·laboratiu i festiu de descoberta de la natura. Coneixeu diversos grups biològics de la mà de persones especialistes i expertes!

  • El programa formatiu Obert al futur de Barcelona Activa ofereix dues càpsules dirigides a comerç en l'àmbit de la sostenibilitat: una sobre estalvi i eficiència energètica (21 de maig i 19 de juny) i l'altra sobre prevenció de residus (11 de juny i 9 de juliol). 

  • Del 9 al 12 de maig, se celebra al Palau Sant Jordi una nova edició de BioCultura, una fira de productes ecològics i consum responsable. Aquesta reunirà més de 700 expositors dedicats a l'alimentació i la cosmètica ecològica, la moda sostenible, turisme responsable, entre d'altres. 

  • La tercera edició de la Setmana sense Soroll, del 22 al 28 d’abril del 2019, promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental.  Sota el lema ‘Silenciem el soroll!’, la iniciativa pretén afavorir les actuacions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Pàgines