Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El dimecres 5 de juny a les 12 h a l’Espai Francesca Bonnemaison donarem la benvinguda a les noves organitzacions de la xarxa, descobrirem 10 bones pràctiques i comptarem amb la presència de Narcís Prat, catedràtic d’ecologia. Veniu a celebrar i brindar en família!

  • Caminades per la sostenibilitat, visites guiades a la Fàbrica del Sol, concerts de "Música als parcs"... enguany tornem a celebrar la Setmana de la Sostenibilitat, del 31 de maig al 7 de juny, un conjunt d'activitats que s'agrupen al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient. No us ho podeu perdre!

  • De Buena Planta, amb l'objectiu d'apropar l’ecologia urbana a les persones, ens presenta el primer festival De Buena Planta market, que tindrà lloc en els jardins de La Central del Raval. Aquest és un punt de trobada on descobrir, escoltar i aprendre a través d’un mercat, un cicle de conferències i activitats i tallers que tindràn lloc del 21 al 25 de maig.

  • El Programa Metropolità PREMET25, les accions de prevenció i la nova contracta de neteja i recollida són les temàtiques més destacades de la sessió “Estratègia Residu Zero: estat i seguiment” celebrada el passat 9 de maig.

  • Urbonera i Connet Hort co-organitzen aquest taller gratuït sobre vermicompostatge el 26 de maig a les 11:30 h. Com tractem els residus orgànics domèstics per fer vermicompostatge?

Pàgines