L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible, la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • En el marc de la 10a Biennal Internacional de Paisatge, el proper 26 de setembre la instal·lació “POP UP GREEN: l’esperit de l’arbre” cobrirà la plaça Nova de Barcelona amb un paisatge efímer format per més de 2.000 alzines. El mateix 26 de setembre a les 16.45h al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya es presentarà l'exposició itinerant "Mirades del verd", un projecte de l'Ajuntament  sobre el verd de la ciutat i les persones que l’han vist créixer.

  • L'ICD i la Catèdra Josep Termes (UB) organitzen "Doblemement invisibles", un cicle que reivindica les aportacions de dones en la construcció social. La 3a jornada se celebra el dimecres 26 de setembre a les 18.30h a l'Espai Francesca Bonnemaison i les protagonistes són dues dones destacades per la seva acció solidària: Pepita Casanellas i Maria Llorença Llong.

  • Treieu les agendes i anoteu-ho amb retolador vermell: divendres 19 d'octubre és la data del proper Fem Xarxing, un dels esdeveniments de networking més importants de la xarxa Barcelona + Sostenible. No us ho podeu perdre!

  • Arriba la tardor i amb ella un conjunt d’activitats dels equipaments de la ciutat entre d’altres esdeveniments organitzats per membres de la xarxa Barcelona+Sostenible.

  • Les platges necessiten la vostra ajuda! S'acaba la temporada d'estiu i amb ella us fem arribar dues crides de voluntariat per a la neteja marina: el dissabte 29 de setembre a la Mar Bella (organitzen: Plastick Attack i Yotuba). Dijous, 4 d'octubre pel matí (organitza: Yotuba, més informació: yotubabarcelona@gmail.com). Consulta aquesta i d'altres convocatòries a l'apartat "Iniciatives oceanes" de l'entitat Surfrider.

Pàgines