Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • La Fundació Rezero llança una campanya de càpsules de vídeo que ensenya totes les opcions que ens dóna aquest espai interactiu. Descobriu la cara més sostenible de la ciutat amb la app del Mapa B+S!

  • Més d’una vintena d’activitats s’organitzen del 16 al 22 de setembre en motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat. Enguany, amb el lema “Camina amb nosaltres” es busca promoure una ciutat més verda, confortable i menys contaminada.

  • La majoria de cremes solars tradicionals contenen ingredients sintètics derivats del petroli, entre altres substàncies que poden alterar el funcionament del sistema hormonal. A més, l'impacte mediambiental també és enorme, ja que en banyar-nos, aquestes substàncies arriben al mar. Descobreix alternatives naturals als protectors solars convencionals.

  • Vacances? Sí! Que estiguin basades en un consum responsable i siguin respectuoses amb el medi ambient? També! Consulta aquests consells per promoure un turisme més sostenible: respecte mediambiental, justícia social i diversificació econòmica són algunes de les claus.

  • El Servei de Documentació d'Educació Ambiental (SDEA) ofereix, aquest estiu, nous recursos que poden ser del vostre interès. Feu-hi un cop d'ull!

Pàgines