Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • La Societat Catalana d'Educació Ambiental proposa per la celebració del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, el proper 26 de gener, un recull de les iniciatives que tindran lloc durant aquesta setmana per a fomentar la cultura de la sostenibilitat.

  • L'informe anual de la Convenant of Mayors destaca les subvencions del Pla Clima com a bona pràctica per a la lluita global contra el canvi climàtic. Aquestes subvencions van ser assignades el 2018 a 11 projectes presentats per la ciutadania, que seran implementats durant 2019.

  • L’Ajuntament de Barcelona organitza aquesta jornada el 6 de febrer amb l'objectiu de compartir i debatre sobre la importància social del joc a l’espai públic i presentar el primer Pla del joc a l’espai públic de Barcelona, que s'emmarca dins de l'estratègia "Barcelona dona molt de joc".

  • Continua obert el procés participatiu per debatre les funcions, distribucions i objectius del litoral de la ciutat. Durant els mesos de febrer i març s’organitzaran tallers per conèixer les visions i necessitats de la ciutadania. Podeu consultar tota la informació i fer les vostres aportacions a la plataforma Decidim Barcelona.​

  • El 24 de gener a les 19h, s'organitza aquesta conferència oferta per l'Ateneu Barcelonès i emmarcada al cicle "Un nou model de ciutat pel segle XXI: el cas de Barcelona". Aquest mateix cicle també comptarà amb les sessions sobre "Transició energètica i nova ciutat" el 28 de febrer i "Nou urbanisme per una nova ciutat" el 21 de març.

Pàgines