Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • En el marc de la Setmana Sense Soroll, del 22 al 28 d'abril us animem a participar en aquesta activitat de ciència ciutadana que consisteix en localitzar, identificar i caracteritzar zones i itineraris tranquils acústicament a Barcelona.

  • Presentem un seguit d’iniciatives i recursos per poder celebrar el dia de la rosa i el llibre d’una forma alternativa, solidària i conscient.

  • Arriba la primavera ben carregada d’activitats de sostenibilitat! Us presentem un recull de les que s’ofereixen des de les entitats de la xarxa B+S i els equipaments municipals.

  • La tercera edició de la Setmana sense Soroll, del 22 al 28 d’abril del 2019, promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental.  Sota el lema ‘Silenciem el soroll!’, la iniciativa pretén afavorir les actuacions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

  • Quants éssers vius ets capaç de trobar i fotografiar sota l'aigua? La biomarató és una competició amistosa entre 80 ciutats de tot el món que té l’objectiu de trobar el màxim nombre d’espècies a l’entorn urbà. Guanyarà la ciutat que aconsegueixi fer més observacions, trobar més espècies diferents i animar a més participants entre el 26 i el 29 d’abril.

Pàgines