L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

 • Tot sobre la sessió del Pla Clima

  El passat 13 de juliol es va celebrar la primera sessió de participació del Pla Clima, en la qual es van donar a conèixer els detalls sobre el procés de coproducció, es van recollir aportacions i es va presentar la plataforma Decidim Barcelona.

  + informació

 • El passat dia 5 de juliol es va celebrar la primera sessió del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de 2017 a Can Fabra. Es van tractar el Pla Clima, la Convenció de Signants i el Programa d'accions de l'Estratègia Residu Zero, entre altres temes.​

 • Ben aviat es podran fer aportacions al Pla Clima a través de la plataforma Decidim Barcelona. El 13 de juliol a les 17.30 h, a l'Espai Jove La Fontana, es farà la primera sessió participativa oberta a tothom.

 • Des de fa dues dècades, l’Ajuntament de Barcelona organitza aquest premi amb l’objectiu de contribuir a la dinamització i promoció de l’activitat comercial, així com a un millor coneixement del món del comerç de la nostra ciutat. El termini és fins el 14 de juliol.

 • Nou horari d'estiu

  A partir del 3 de juliol i fins al 4 de setembre, l'horari d'atenció al públic de la Secretaria Barcelona + Sostenible serà de 8 a 14h. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental romandrà obert el juliol de 8 a 15h.

Pàgines