L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible, la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Bicicleta Club de Catalunya (BACC), membre de la xarxa Barcelona + Sostenible, ha publicat els resultats de l'enquesta que han realitzat per saber per quin motiu les persones trien desplaçar-se en bicicleta i quins factors ho impedeixen. Informa't sobre la percepció i l'experiència d'anar en bicicleta a Barcelona!

  • El projecte MOBILus, encapçalat per Barcelona, ha estat l’escollit per l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) per liderar una de les seves comunitats d’innovació. L’objectiu d’aquest projecte és buscar solucions a la mobilitat urbana i trobar nous usos als espais urbans a fi d’assegurar l’accessibilitat, la sostenibilitat i l’eficiència dels sistemes de transports.

  • L'Ajuntament de Barcelona presenta la "Guia d'ús no sexista del llenguatge", que pretén visibilitzar les dones en el llenguatge gràcies a 10 suggeriments. La guia, elaborada a partir d'il·lustracions i exemples, assenyala que les expressions sexistes són discriminatòries i generen desigualtat.

  • L'observatori Europeu de Mobilitat Urbana, Eltis, es fa ressò de la iniciativa de les Superilles de Barcelona. L'observatori situa la ciutat com a referent de capital europea que aporta solucions per a defensar la sostenibilitat. No et perdis aquest vídeo en anglès sobre l'experiència de les Superilles!

  • La Societat Catalana de Biologia presenta la jornada "Conviure entre contaminació: pol·lució, salut i malaltia" dimarts 11 de desembre, de 17h a 20h. En aquest col·loqui es debatrà sobre la qualitat de l'aire en relació amb la mobilitat urbana, les malalties cardíaques i els problemes de conducta i aprenentatge.

Pàgines