L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • En el marc de la Setmana de l'Arquitectura, els dies 18 i 19 de maig es projectaran les películ·les Wall-E i Zootròpolis per apropar el paper de l'arquitectura i l'urbanisme en la vida de les persones.

  • El 19 de maig, Sant Cugat - Platja de Somorrostro (Barcelona) serà la darrera de les set maratons que s’han corregut durant set dies per tot el territori català amb l’objectiu de recollir el màxim de residus, descobrint l’entorn i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura de la natura.    

  • Del 14 al 20 de maig, aquest equipament municipal, ubicat al Passeig Marítim 25, serà la seu d'activitats d'exercici a l'aire lliure, iniciatives d'economia circular, sessions de taixí i molt més!

  • El 29 de maig, la Fàbrica del Sol organitza conjuntament amb TTNcat un taller on s'aprofundirà en possibles casos d'ús vinculats al consum energètic. La sessió comptarà amb una primera part teòrica i una segona part pràctica on les persones assistents podran fer un termòstat.

  • Ja falta poc per al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Enguany, a Barcelona s'organitzen diverses activitats emmarcades en la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible.

Pàgines