L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

 • Prop de 250 persones van assistir a la presentació del Pla Clima de Barcelona, que, amb horitzó al 2030, vol aconseguir reduir un 45% de les emissions a través de 4 eixos estratègics i 242 mesures transversals.

  • El 4 de maig ens trobarem per decidir quines accions emprendrà la xarxa B+S en els propers 5 anys. És el moment de dir la vostra, per construir plegats una ciutat més sostenible!

  • Del 30 d'abril a l'1 de juny, aprofiteu el canvi d'armari per renovar la vostra roba sense generar residus. 'Renova la teva roba' utilitza diferents equipaments de la ciutat com a xarxa d'intercanvi de la roba que ja no fem servir i promou el consum responsable i la prevenció de residus.

  • Amb l’arribada de la primavera volem compartir amb vosaltres el nostre propòsit de seguir fent créixer la nostra xarxa. Recopilem i compartim el calendari d’activitats organitzades per diferents membres de Barcelona + Sostenible, animeu-vos a participar-hi.

   • La Marató de l'Estalvi Energètic, una campanya realitzada als equipaments públics el passat mes de febrer, ha aconseguit reduir gairebé un 20% en gas, un 15,6% en aigua i un 5,4% en electricitat. Vegeu el vídeo dels resultats!

   Pàgines