Últim butlletí

Butlletí Notícies 298

Dijous, 15 juny, 2017

Crònica de la cloenda d'Escoles + Sostenibles, noves subvecions i projectes, el tancament del curs de les microxarxes, et convidem a participar a la convenció de l'equador del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, la jornada de 'Let’s Clean Up Europe!', els nous hotels d'insectes, experiències relacionades amb les basses escolars, i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletins anteriors

Butlletí Notícies 297 - 1 juny 2017

Tota la informació que necessites saber per l'acte de cloenda, noves subvecions i projectes, activitats pel 5 de juny (Dia del Medi Ambient), aprofitament de l'excedent alimentari, indfulness: una pràctica oberta i no-excloent, recursos per crear una escola més verda, arriba la setmana de l'energia i nous recursos per a les escoles.

Butlletí Notícies 296 - 18 maig 2017

Ja tenim la canço de les Escoles + Sostenibles, microxarxa sobre mobilitat sostenible, participació al Dia sense cotxes, 10 centres participen al Dia Mundia Envers el Soroll, Fem Xarxing 2017, la mallerenga en directe al Betània-Padmos, jornada de conscienciació amb les persones refugiades a l'escola Sagrada Família Horta, tres nous horts, presentació del llibre "Educació Ambiental. D'on venim? Cap a on anem?", i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletí Notícies 295 - 4 maig 2017

Obertes les inscripcions per l'acte de cloenda, creades les estrofes de rap de la cançó de les Escoles + Sostenibles, les memòries d'Entitats i Empreses i Escoles + Sostenibles, inscripcions a la Bioblitz, els Embolcalls + Sostenibles a les escoles, una visita del Punt Verd Mòbil Escolar adaptada a les diversitats funcionals, descobrint la biodiversitat de les basses, cinefòrum mediambiental gratuït i nous recursos per a les escoles.

Butlletí Notícies 294 - 20 abril 2017

Sessions informatives dels projectes, calendari del tercer trimestre, el Servei de Documentació a l'Expo-Recerca, Fem Salut a l'escola Virolai i l'institut Lluís Vives, els rostres de fruites de l'escola Voramar, les plantes ja han arribat als patis dels centres, participeu a la Setmana de la Natura i nou vídeo de la jornada d'infància i espai públic.

Butlletí Notícies 293 - 6 abril 2017

Sessions informatives dels projectes, inscripcions obertes per a l'acte de cloenda, torna el "Fem Xarxing", hotels d'abelles a diverses escoles, l'escola Virolai a l'Esmorzar B+S, recursos per les plantes i activitats pel Dia Mundial de Sensibilització Envers el Soroll.

Butlletí Notícies 292 - 23 març 2017

Novetats en la realització de projectes, reserveu-vos la data per l'acte de cloenda, nou horari del Servei de Documentació, reptes de la Revolució Verda, "Premi Participa a l'Escola" de l'escola Turó del Cargol, l'hort col·laboratiu del col·legi Camí, Dia Mundial de Conscienciació Envers el Soroll i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletí Notícies 291 - 9 març 2017

El rap de les Escoles + Sostenibles, la Secretaria es trasllada per obres, indicadors de sostenibilitat 2015, horts compartits de Sarrià-Sant Gervasi, l'obrador de sorra, microplàstics a la Barceloneta, visita als rosers del parc de Cervantes, Dia Mundial de l'aigua i nous apartats del web.

Butlletí Notícies 290 - 23 febrer 2017

L'exemple de cançó de CEIR Arco, entitats i comerços se sumen a la xarxa Barcelona + Sostenible, detalls de la recollida de plantes, "Jornades de nadal" de l'escola Institució Montserrat i el pessebre urbà de l'escola Santa Anna, l'intercanvi entre l'Institut Príncep de Girona i l'alumnat de Beijing, l'hort urbà de l'escola el Carrilet i el Centre el Caliu, recursos de l'Hort a Casa online i de les titelles de "Ens ho mengem tot".

Butlletí Notícies 289 - 9 febrer 2017

Sssplau, horari recollida de plantes, taller d'art i reutilització de l'escola Mercè Rodoreda, compostatge al Col·legi Santa Dorotea, els reportes de l'hort comunitari de l'Institut Fort Pius, nous recursos d'enjardinament i de pol·linitzadors.

Butlletí Notícies 288 - 25 gener 2017

Entrevista a Hilda Weissman, Torna l'Ens Ho Mengem Tot, Embolcalls+ Sostenibles, l'hort vertical del Centre d'Educació Especial de Paideia, el racó de les plantes de l'Escola el Polvorí, nou compostador de l'escola Auró, Dia Mundial de l'Educació i nou cercador de notícies al web.

Butlletí Notícies 287 - 12 gener 2017

Participeu a la cançó de les Escoles + Sostenibles, enfortim la comunicació d'Escoles + Sostenibles, èxit de la Jornada “El dret dels infants a la ciutat”, el fascicle dels llegums de l'escola Jesuïtes-Gràcia Kostka, la temàtica dels refugiats arriba a l'escola Sagrada Família, l'exposició "Camins de Natura" ofereix una nova programació d'activitats guiades per als centres educatius i la cooperativa Alencop ofereix tallers i xerrades de sensibilització sobre recollida selectiva i reutilització dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE). 

Butlletí Notícies 286 - 15 desembre 2016

Feliç solstici d'hivern, sol·licitud de plantes, resolució provisional de la convocatòria d’ajuts, intercanvi de recursos entre els membres de la xarxa, l'obrador de sorra de l'Escola Bressol Municipal La Filadora, tauler virtual d'"Ecoidees" del Centre d'Educació Especial Pont del Dragó, l'espantaocells amb materials reutlitzats de SIN Cristòfol Colom i recursos per unes festes d'hivern sostenibles.

Pàgines

Subscriure a Butlletins d'Escoles + Sostenibles