Últim butlletí

Butlletí Notícies 299

Dijous, 29 juny, 2017

Últim butlletí del curs, la plaga de l'escola Orlandai, tècniques per reutilitzar l'oli de cuina dels Jesuïtes Gràcia – Col·legi Kostka, un projecte musical per una Europa sense fronteres de l'EMAV i recomanació de lectures per l'estiu.

Butlletins anteriors

Butlletí Notícies 298 - 15 juny 2017

Crònica de la cloenda d'Escoles + Sostenibles, noves subvecions i projectes, el tancament del curs de les microxarxes, et convidem a participar a la convenció de l'equador del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, la jornada de 'Let’s Clean Up Europe!', els nous hotels d'insectes, experiències relacionades amb les basses escolars, i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletí Notícies 297 - 1 juny 2017

Tota la informació que necessites saber per l'acte de cloenda, noves subvecions i projectes, activitats pel 5 de juny (Dia del Medi Ambient), aprofitament de l'excedent alimentari, indfulness: una pràctica oberta i no-excloent, recursos per crear una escola més verda, arriba la setmana de l'energia i nous recursos per a les escoles.

Butlletí Notícies 296 - 18 maig 2017

Ja tenim la canço de les Escoles + Sostenibles, microxarxa sobre mobilitat sostenible, participació al Dia sense cotxes, 10 centres participen al Dia Mundia Envers el Soroll, Fem Xarxing 2017, la mallerenga en directe al Betània-Padmos, jornada de conscienciació amb les persones refugiades a l'escola Sagrada Família Horta, tres nous horts, presentació del llibre "Educació Ambiental. D'on venim? Cap a on anem?", i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletí Notícies 295 - 4 maig 2017

Obertes les inscripcions per l'acte de cloenda, creades les estrofes de rap de la cançó de les Escoles + Sostenibles, les memòries d'Entitats i Empreses i Escoles + Sostenibles, inscripcions a la Bioblitz, els Embolcalls + Sostenibles a les escoles, una visita del Punt Verd Mòbil Escolar adaptada a les diversitats funcionals, descobrint la biodiversitat de les basses, cinefòrum mediambiental gratuït i nous recursos per a les escoles.

Butlletí Notícies 294 - 20 abril 2017

Sessions informatives dels projectes, calendari del tercer trimestre, el Servei de Documentació a l'Expo-Recerca, Fem Salut a l'escola Virolai i l'institut Lluís Vives, els rostres de fruites de l'escola Voramar, les plantes ja han arribat als patis dels centres, participeu a la Setmana de la Natura i nou vídeo de la jornada d'infància i espai públic.

Butlletí Notícies 293 - 6 abril 2017

Sessions informatives dels projectes, inscripcions obertes per a l'acte de cloenda, torna el "Fem Xarxing", hotels d'abelles a diverses escoles, l'escola Virolai a l'Esmorzar B+S, recursos per les plantes i activitats pel Dia Mundial de Sensibilització Envers el Soroll.

Butlletí Notícies 292 - 23 març 2017

Novetats en la realització de projectes, reserveu-vos la data per l'acte de cloenda, nou horari del Servei de Documentació, reptes de la Revolució Verda, "Premi Participa a l'Escola" de l'escola Turó del Cargol, l'hort col·laboratiu del col·legi Camí, Dia Mundial de Conscienciació Envers el Soroll i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletí Notícies 291 - 9 març 2017

El rap de les Escoles + Sostenibles, la Secretaria es trasllada per obres, indicadors de sostenibilitat 2015, horts compartits de Sarrià-Sant Gervasi, l'obrador de sorra, microplàstics a la Barceloneta, visita als rosers del parc de Cervantes, Dia Mundial de l'aigua i nous apartats del web.

Butlletí Notícies 290 - 23 febrer 2017

L'exemple de cançó de CEIR Arco, entitats i comerços se sumen a la xarxa Barcelona + Sostenible, detalls de la recollida de plantes, "Jornades de nadal" de l'escola Institució Montserrat i el pessebre urbà de l'escola Santa Anna, l'intercanvi entre l'Institut Príncep de Girona i l'alumnat de Beijing, l'hort urbà de l'escola el Carrilet i el Centre el Caliu, recursos de l'Hort a Casa online i de les titelles de "Ens ho mengem tot".

Butlletí Notícies 289 - 9 febrer 2017

Sssplau, horari recollida de plantes, taller d'art i reutilització de l'escola Mercè Rodoreda, compostatge al Col·legi Santa Dorotea, els reportes de l'hort comunitari de l'Institut Fort Pius, nous recursos d'enjardinament i de pol·linitzadors.

Butlletí Notícies 288 - 25 gener 2017

Entrevista a Hilda Weissman, Torna l'Ens Ho Mengem Tot, Embolcalls+ Sostenibles, l'hort vertical del Centre d'Educació Especial de Paideia, el racó de les plantes de l'Escola el Polvorí, nou compostador de l'escola Auró, Dia Mundial de l'Educació i nou cercador de notícies al web.

Butlletí Notícies 287 - 12 gener 2017

Participeu a la cançó de les Escoles + Sostenibles, enfortim la comunicació d'Escoles + Sostenibles, èxit de la Jornada “El dret dels infants a la ciutat”, el fascicle dels llegums de l'escola Jesuïtes-Gràcia Kostka, la temàtica dels refugiats arriba a l'escola Sagrada Família, l'exposició "Camins de Natura" ofereix una nova programació d'activitats guiades per als centres educatius i la cooperativa Alencop ofereix tallers i xerrades de sensibilització sobre recollida selectiva i reutilització dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE). 

Pàgines

Subscriure a Butlletins d'Escoles + Sostenibles