Últim butlletí

Butlletí Notícies 315

Dijous, 19 abril, 2018

S’obren les inscripcions per a l’acte de cloenda, Escoles + Sostenibles viatja a Belfast, dels reptes a les accions: propers passos, petits artistes de la reutilització, com pot ajudar el mar al futur del nostre planeta?, reduir el soroll i posar en valor el patrimoni sonor, activitats per estendre la cultura de la sostenibilitat i el medi ambient, l'estrella de la pel·lícula! 

Butlletins anteriors

Butlletí Notícies 314 - 5 abril 2018

Reserveu-vos la data de l'acte de cloenda del 2018, cartografia del Pla de Prevenció de Residus, utilitzeu a Twitter l'etiqueta #EscoleSostenibles, menys residus a l'Escola Sant Ramon Nonat, el rap de les llenties de l'Escola Pare Poveda, espai "Materials en donació" i la guia per a Treballs de Recerca sobre ecosistemes aquàtics.

Butlletí Notícies 313 - 22 març 2018

Marató de l'energia, consells de botànica, la setmana de l'electricitat a l'Escola Sant Josep Oriol, l'Escola Concha Espina s'omple de plantes, els tallers de so a l'Escola Voramar, el mapa Barcelona + Sostenible estrena App i els recursos de l'SDEA pel Dia Mundial de l'Aigua.

Butlletí Notícies 312 - 9 març 2018

Crònica VI Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta, Bioblitz, subvencions per als projectes pel clima, First Lego League a la UPC, el pati de la Llar d'infants l'Airet, Ens ho mengem tot a l'Escola Víctor català, Recursos sobre feminisme i sostenibilitat i novetats de l'SDEA.

Butlletí Notícies 311 - 22 febrer 2018

Recollida de plantes, vídeo projectes Escoles + Sostenibles triennals, l'Eix transversal de l'Escola Sagrada Família sobre so, soroll i silenci, accions verdes a l'escola Frederic Mistral, reciclatge i menys soroll a les aules a l'Escola Milà i Fontanals, llavors de tomàquet Mandó i recursos pel Dia Mundial per l'eficiència energètica.

Butlletí Notícies 310 - 8 febrer 2018

Tot sobre la reobertura de La Fàbrica del Sol, la Convenció B+S i els Indicadors de Sostenibilitat 2016.

Butlletí Notícies 309 - 25 gener 2018

Premsa + Sostenible a la Fàbrica del Sol, Tinguem Cura del Planeta, Marató de l'Estalvi Energètic i molt més!

Butlletí Notícies 308 - 10 gener 2018

La festa de la Fàbrica del Sol, la Convenció B+S, balanç del Compromís de Barcelona pel Clima, millorar l'autocompostatge, les accions de l'Escola Mestre Morera disponibles a internet, guia dels ocells que viuen a Barcelona i l'aprenentatge a l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol.

Butlletí Notícies 307 - 21 desembre 2017

Bon solstici d'hivern, retorn lliurament compost, obert el termini de sol·licitud de plantes, cocreació del pati de les escoles Ítaca i Sant Ramón Nonat, refugis d'insectes Col·legi Jesuïtes de Gràcia - Kostka i Escola Rambleta del Clot, campanyes sostenibles de l'Escola Sadako i recursos per als treballs de recerca.

Butlletí Notícies 306 - 7 desembre 2017

Resolució provisional de subvencions, inauguració de la Fàbrica del Sol, discurs Victor Escarré a l'acte de signatura, premi Aprenentatge Servei per a l'escola Font d'en Fargas, l'Escola Sant Gregori aplica la Forest School, l'Escola Gràcia es suma a Escoles + Sostenibles i recursos sobre consum i regals més sostenibles per festes.

Butlletí Notícies 305 - 23 novembre 2017

Ja som a la Fàbrica del Sol, estat de les microxarxes, nou web "Barcelona pel Clima", l'Espai Natura de l'Escola Antoni Brusi, taller Sssplau de l'Escola EE Mare de Déu de Montserrat i recursos per la Setmana Europea de Prevenció de Residus i canvi climàtic.

Butlletí Notícies 304 - 7 novembre 2017

Memòria 2016-2017, presentació recursos mobilitat i qualitat de l'aire, s'ajorna la Convenció B+S, diàlegs sobre ecologia i ciència de l'Institut Sant Andreu, els xefs de l'energia renovable, refugis d'insectes a diversos parcs de la ciutat, l'eina EgaEduca i l'activitat "D'on venen les tortugues?".

Butlletí Notícies 303 - 26 octubre 2017

Butlletí: crònica de acte de signatura, inaugurem la Fàbrica del Sol, obertes les sol·licituds de compost i mulch, 130 anys de l'Escola Joan Baptista, els horts de l'escola Sant Josep de Teresianes, CEM Montseny i el "Dia Verd" de l'Escola el Polvorí, recursos de qualitat de l'aire i entrevista a Jaume Terradas.

Pàgines

Subscriure a Butlletins d'Escoles + Sostenibles