Últim butlletí

Butlletí Notícies 321

Dijous, 13 setembre, 2018

Pla de formació i mircroxarxes, acte de signatura, Setmana Europea de la Mobilitat, Grups de Treball de la xarxa B+S, l'hort de l'escola els Xiprers, la revolució verda i l'Eskamot guanyen el premi Blanquerna Impulsa, Comerç i escoles, Tallers del CosmoCaixa i LiquenCity.

Butlletins anteriors

Butlletí Notícies 320 - 28 juny 2018

Últim butlletí del curs, dates d'entrega de la memòria i el projecte, cuinem amb energia renovable i molt més!

Butlletí Notícies 319 - 14 juny 2018

Crònica de l'Acte de cloenda de secundària, la 3a Conferència del projecte europeu “Let's Take Care of the Planet”, celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb Barcelona + Sostenibles, el plantacara de l'Instiut Escola el Til·ler, les mandarines de l'Escola Pau Casals-Horta, l'Escola Lèxia i l'Sssplau i recursos d'energia i canvi climàtic.

Butlletí 318 - 31 maig 2018

És moment de celebrar la sostenibilitat!, moure's sense contaminar és possible, els terminis de les subvencions i les memòries, en marxa el projecte "Saps el que respires?" de l'Escola Vedruna-Gràcia, horts orgànics, internacionals i propers, oceans de plàstics i Premi Aprenentatge Servei.

Butlletí 317 - 17 maig 2018

Últim dia per a les inscripcions a l'acte de cloenda, Escoles + Sostenibles present a l'Acusti.cat, la mallerenga de l'Escola Betènia-Patmos, les accions de la Marató de l'Estalvi Energètic, L’Eskamot Verd de l’Escola Sant Ramon Nonat i l’Escola Professional Mare de Déu de Montserrat s'uneixen per combatre el canvi climàtic, la Setmana de la Sostenibilitat i el Dia Mundial de la Biodiversitat.

Butlletí 316 - 3 maig 2018

Compte enrere per inscriure’s a l’Acte de Cloenda, descobriu la Casa de la Sostenibilitat, Barcelona cap a l’Acord de París, l’Escola Rel dóna vida al cultiu intel·ligent, aprenentatges i descobertes a la BioBlitzBCN 2018, com fabricar embolcalls reutilitzables de forma senzilla?, novetats del Servei de Documentació d'Educació Ambiental i un gran repte per al medi ambient!

Butlletí Notícies 315 - 19 abril 2018

S’obren les inscripcions per a l’acte de cloenda, Escoles + Sostenibles viatja a Belfast, dels reptes a les accions: propers passos, petits artistes de la reutilització, com pot ajudar el mar al futur del nostre planeta?, reduir el soroll i posar en valor el patrimoni sonor, activitats per estendre la cultura de la sostenibilitat i el medi ambient, l'estrella de la pel·lícula! 

Butlletí Notícies 314 - 5 abril 2018

Reserveu-vos la data de l'acte de cloenda del 2018, cartografia del Pla de Prevenció de Residus, utilitzeu a Twitter l'etiqueta #EscoleSostenibles, menys residus a l'Escola Sant Ramon Nonat, el rap de les llenties de l'Escola Pare Poveda, espai "Materials en donació" i la guia per a Treballs de Recerca sobre ecosistemes aquàtics.

Butlletí Notícies 313 - 22 març 2018

Marató de l'energia, consells de botànica, la setmana de l'electricitat a l'Escola Sant Josep Oriol, l'Escola Concha Espina s'omple de plantes, els tallers de so a l'Escola Voramar, el mapa Barcelona + Sostenible estrena App i els recursos de l'SDEA pel Dia Mundial de l'Aigua.

Butlletí Notícies 312 - 9 març 2018

Crònica VI Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta, Bioblitz, subvencions per als projectes pel clima, First Lego League a la UPC, el pati de la Llar d'infants l'Airet, Ens ho mengem tot a l'Escola Víctor català, Recursos sobre feminisme i sostenibilitat i novetats de l'SDEA.

Butlletí Notícies 311 - 22 febrer 2018

Recollida de plantes, vídeo projectes Escoles + Sostenibles triennals, l'Eix transversal de l'Escola Sagrada Família sobre so, soroll i silenci, accions verdes a l'escola Frederic Mistral, reciclatge i menys soroll a les aules a l'Escola Milà i Fontanals, llavors de tomàquet Mandó i recursos pel Dia Mundial per l'eficiència energètica.

Butlletí Notícies 310 - 8 febrer 2018

Tot sobre la reobertura de La Fàbrica del Sol, la Convenció B+S i els Indicadors de Sostenibilitat 2016.

Butlletí Notícies 309 - 25 gener 2018

Premsa + Sostenible a la Fàbrica del Sol, Tinguem Cura del Planeta, Marató de l'Estalvi Energètic i molt més!

Pàgines

Subscriure a Butlletins d'Escoles + Sostenibles