Últim butlletí

Butlletí Notícies 292

Dijous, 23 març, 2017

Nous gestor de documents, reserveu-vos la data per l'acte de cloenda, nou horari del Servei de Documentació, reptes de la Revolució Verda, "Premi Participa a l'Escola" de l'escola Turó del Cargol, l'hort col·laboratiu del col·legi Camí, Dia Mundial de Conscienciació Envers el Soroll i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletins anteriors

Butlletí Notícies 291 - 9 març 2017

El rap de les Escoles + Sostenibles, la Secretaria es trasllada per obres, indicadors de sostenibilitat 2015, horts compartits de Sarrià-Sant Gervasi, l'obrador de sorra, microplàstics a la Barceloneta, visita als rosers del parc de Cervantes, Dia Mundial de l'aigua i nous apartats del web.

Butlletí Notícies 290 - 23 febrer 2017

L'exemple de cançó de CEIR Arco, entitats i comerços se sumen a la xarxa Barcelona + Sostenible, detalls de la recollida de plantes, "Jornades de nadal" de l'escola Institució Montserrat i el pessebre urbà de l'escola Santa Anna, l'intercanvi entre l'Institut Príncep de Girona i l'alumnat de Beijing, l'hort urbà de l'escola el Carrilet i el Centre el Caliu, recursos de l'Hort a Casa online i de les titelles de "Ens ho mengem tot".

Butlletí Notícies 289 - 9 febrer 2017

Sssplau, horari recollida de plantes, taller d'art i reutilització de l'escola Mercè Rodoreda, compostatge al Col·legi Santa Dorotea, els reportes de l'hort comunitari de l'Institut Fort Pius, nous recursos d'enjardinament i de pol·linitzadors.

Butlletí Notícies 288 - 25 gener 2017

Entrevista a Hilda Weissman, Torna l'Ens Ho Mengem Tot, Embolcalls+ Sostenibles, l'hort vertical del Centre d'Educació Especial de Paideia, el racó de les plantes de l'Escola el Polvorí, nou compostador de l'escola Auró, Dia Mundial de l'Educació i nou cercador de notícies al web.

Butlletí Notícies 287 - 12 gener 2017

Participeu a la cançó de les Escoles + Sostenibles, enfortim la comunicació d'Escoles + Sostenibles, èxit de la Jornada “El dret dels infants a la ciutat”, el fascicle dels llegums de l'escola Jesuïtes-Gràcia Kostka, la temàtica dels refugiats arriba a l'escola Sagrada Família, l'exposició "Camins de Natura" ofereix una nova programació d'activitats guiades per als centres educatius i la cooperativa Alencop ofereix tallers i xerrades de sensibilització sobre recollida selectiva i reutilització dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE). 

Butlletí Notícies 286 - 15 desembre 2016

Feliç solstici d'hivern, sol·licitud de plantes, resolució provisional de la convocatòria d’ajuts, intercanvi de recursos entre els membres de la xarxa, l'obrador de sorra de l'Escola Bressol Municipal La Filadora, tauler virtual d'"Ecoidees" del Centre d'Educació Especial Pont del Dragó, l'espantaocells amb materials reutlitzats de SIN Cristòfol Colom i recursos per unes festes d'hivern sostenibles.

Butlletí Notícies 285 - 24 novembre 2016

III Conferència Estatal "Tinguem Cura del Planeta", introduiu les dades al Mapa Barcelona + Sostenible, la bassa de l'Escola Fluvià, el nou menjador de l'Escola Sant Gregori i recursos sobre persones refugiades i sobirania alimentària.

Butlletí Notícies 284 - 10 novembre 2016

Cançó conjunta d'Escoles + Sostenibles, Tinguem Cura del Planeta, l'acte de signatura viscut per l'escola Mare de Déu del Coll, l'elecció dels representants de Bcn E+S de l'escola Casas, participació a La Festa del Roser, kit de justícia ambiental, canvi climàtic i migració i noves experiències i recursos de compostatge.

Butlletí Notícies 283 - 27 octubre 2016

Sssplau i Pla de Prevenció de Residus, recollida del compost i mulching, escoles Frederic Mistral i Víctor Català, novetats a l'SDEA i Recull de Recursos sobre enjardinament.

Butlletí Notícies 282 - 13 octubre 2016

Acte de signatura, inscripcions a "Ens Ho Mengem Tot", segon premi "Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica" per a l'Institut Bosc de Montjuïc, participació de les Escoles + Sostenibles al Dia Mundial sense cotxes, participació d'una alumna del "Tinguem Cura del Planeta" a Youthcore, recursos per al Dia Mundial de l'alimentació, Setmana Europea de la Prevenció de Residus i programa educatiu de l'exposició "Camins de Natura. Itineraris Vitals".

Butlletí Notícies 281 - 28 setembre 2016

Acte de signatura, indicadors de sostenibilitat, projecte de l'Institut Quatre Cantons, l'hort de l'escola Peter Pan, aplec d'agricultura urbana 2016 i activitat educativa "Observadors de la platja".

Butlletí Notícies 280 - 15 setembre 2016

Nou curs amb Escoles + Sostenibles, com escriure una bona notícia?, "Compostem i Aprenem" i "Embolcalls + Sostenibles", l'escola dels Encants a l'Assaig general, Eskamot verd de l'escola Sant Ramón Nonat, recursos del Servei de Documentació d'Educació Ambiental, "Camins de natura" i oferta materials i activitats al CosmoCaixa.

Pàgines

Subscriure a Butlletins d'Escoles + Sostenibles