Últim butlletí

Butlletí Notícies 302

Dimecres, 11 octubre, 2017

Acte de signatura, compost i mulch, benvinguda al Peace Boat, diversos centres participen al Dia Sense Cotxes, recursos sobre la cultura de la pau i novetats del Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

Butlletins anteriors

Butlletí Notícies 301 - 28 setembre 2017

Reserveu-vos la data de l'acte de signatura, l'espai al web dels Objecitus del Compromís, música per a la prevenció de residus del CE Montseny i l'Escola Pia Sant Antoni, el niu de les abraçades de l'escola els Xiprers, el Objectius del Desenvolupament Sostenible a l'aula, el Com Funciona Barcelona i el recurs "Un mar sin desperdicios".

Butlletí Notícies 300 - 14 setembre 2017

Nou curs, butlletí 300 i terminis de la sol·licitud de subvenció, Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, inscripcions al grup de treball de la Convenció B+S, els centres educatius a l'acte de cloenda, l'hort del Fort Pienc gestionat per l'Institut Fort Pius, recursos mobilitat i entrevista a Teresa Franquesa.

Butlletí Notícies 299 - 29 juny 2017

Últim butlletí del curs, la plaga de l'escola Orlandai, tècniques per reutilitzar l'oli de cuina dels Jesuïtes Gràcia – Col·legi Kostka, un projecte musical per una Europa sense fronteres de l'EMAV i recomanació de lectures per l'estiu.

Butlletí Notícies 298 - 15 juny 2017

Crònica de la cloenda d'Escoles + Sostenibles, noves subvecions i projectes, el tancament del curs de les microxarxes, et convidem a participar a la convenció de l'equador del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, la jornada de 'Let’s Clean Up Europe!', els nous hotels d'insectes, experiències relacionades amb les basses escolars, i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletí Notícies 297 - 1 juny 2017

Tota la informació que necessites saber per l'acte de cloenda, noves subvecions i projectes, activitats pel 5 de juny (Dia del Medi Ambient), aprofitament de l'excedent alimentari, indfulness: una pràctica oberta i no-excloent, recursos per crear una escola més verda, arriba la setmana de l'energia i nous recursos per a les escoles.

Butlletí Notícies 296 - 18 maig 2017

Ja tenim la canço de les Escoles + Sostenibles, microxarxa sobre mobilitat sostenible, participació al Dia sense cotxes, 10 centres participen al Dia Mundia Envers el Soroll, Fem Xarxing 2017, la mallerenga en directe al Betània-Padmos, jornada de conscienciació amb les persones refugiades a l'escola Sagrada Família Horta, tres nous horts, presentació del llibre "Educació Ambiental. D'on venim? Cap a on anem?", i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletí Notícies 295 - 4 maig 2017

Obertes les inscripcions per l'acte de cloenda, creades les estrofes de rap de la cançó de les Escoles + Sostenibles, les memòries d'Entitats i Empreses i Escoles + Sostenibles, inscripcions a la Bioblitz, els Embolcalls + Sostenibles a les escoles, una visita del Punt Verd Mòbil Escolar adaptada a les diversitats funcionals, descobrint la biodiversitat de les basses, cinefòrum mediambiental gratuït i nous recursos per a les escoles.

Butlletí Notícies 294 - 20 abril 2017

Sessions informatives dels projectes, calendari del tercer trimestre, el Servei de Documentació a l'Expo-Recerca, Fem Salut a l'escola Virolai i l'institut Lluís Vives, els rostres de fruites de l'escola Voramar, les plantes ja han arribat als patis dels centres, participeu a la Setmana de la Natura i nou vídeo de la jornada d'infància i espai públic.

Butlletí Notícies 293 - 6 abril 2017

Sessions informatives dels projectes, inscripcions obertes per a l'acte de cloenda, torna el "Fem Xarxing", hotels d'abelles a diverses escoles, l'escola Virolai a l'Esmorzar B+S, recursos per les plantes i activitats pel Dia Mundial de Sensibilització Envers el Soroll.

Butlletí Notícies 292 - 23 març 2017

Novetats en la realització de projectes, reserveu-vos la data per l'acte de cloenda, nou horari del Servei de Documentació, reptes de la Revolució Verda, "Premi Participa a l'Escola" de l'escola Turó del Cargol, l'hort col·laboratiu del col·legi Camí, Dia Mundial de Conscienciació Envers el Soroll i recomanacions del Servei de Documentació.

Butlletí Notícies 291 - 9 març 2017

El rap de les Escoles + Sostenibles, la Secretaria es trasllada per obres, indicadors de sostenibilitat 2015, horts compartits de Sarrià-Sant Gervasi, l'obrador de sorra, microplàstics a la Barceloneta, visita als rosers del parc de Cervantes, Dia Mundial de l'aigua i nous apartats del web.

Butlletí Notícies 290 - 23 febrer 2017

L'exemple de cançó de CEIR Arco, entitats i comerços se sumen a la xarxa Barcelona + Sostenible, detalls de la recollida de plantes, "Jornades de nadal" de l'escola Institució Montserrat i el pessebre urbà de l'escola Santa Anna, l'intercanvi entre l'Institut Príncep de Girona i l'alumnat de Beijing, l'hort urbà de l'escola el Carrilet i el Centre el Caliu, recursos de l'Hort a Casa online i de les titelles de "Ens ho mengem tot".

Pàgines

Subscriure a Butlletins d'Escoles + Sostenibles