Últim butlletí

Butlletí 327

Dijous, 13 desembre, 2018

Butlletí: Nova etiqueta d'#EscolesSostenibles, 30 tones de compost repartides a les escoles de la xarxa, nous recursos multimèdia per educar en la sostenibilitat i molt més!

Butlletins anteriors

Butlletí Notícies 326 - 22 novembre 2018

Crònica del Congrés Nacional d'Educació Ambiental, tres instituts d'Escoles+Sostenibles inicien projectes per combatre el canvi climàtic, l'Escola Mare de Déu del Coll amplia les campanyes+sotenibles, l'hort de l'Instiut Barri Besós com a context per desnvolupar aprenentatges, recursos per a esdeveniments més sostenibles i Escolab: activitats sobre recerca, teconologia i innovació.

Butlletí Notícies 325 - 8 novembre 2018

Pla de formació, memòria Escoles+Sostenibles 2017-2018, Fem Xarxing 2018, projecte Camí9 del Poblenou, la sembra al Col·legi Maria Auxiliadora, revista "Neuroman" i consells per escriure una bona notícia.

Butlletí Notícies 324 - 25 octubre 2018

Crònica de l'Acte de signatura, IV Tinguem Cura del Planeta a Alcaraz, compost i mulch, l'Acte de signatura vist des dels centres, Escola d'Educació Especial Rel al Parc del Guinardó, Com Funciona Barcelona? a la Fàbrica del Sol i Actua, Camina cap a la Salut (Ambientech).

Butlletí Notícies 323 - 11 octubre 2018

Vídeo "Escoles+Sostenibles que transformen la ciutat", Escoles+Sostenibles viatja a Finlàndia, Escola Santa Anna i "La ciutat que volem", producte de neteja ecològic de l'Escola Materna Maria Montessori, l'SDEA us ajuda a desenvolupar els vostres projectes i recursos sobre aus del Parc de la Serra de Collserola.

Butlletí Notícies 322 - 27 setembre 2018

Acte de signatura, IV Simposi ESenRED, ciutat jugable, Depana i Institut Mare de Déu del Coll, el nou pati de l'Àngel Baixeras, recursos per als treballs de recerca i Setmana Bio a l'escola.

Butlletí Notícies 321 - 13 setembre 2018

Pla de formació i mircroxarxes, acte de signatura, Setmana Europea de la Mobilitat, Grups de Treball de la xarxa B+S, l'hort de l'escola els Xiprers, la revolució verda i l'Eskamot guanyen el premi Blanquerna Impulsa, Comerç i escoles, Tallers del CosmoCaixa i LiquenCity.

Butlletí Notícies 320 - 28 juny 2018

Últim butlletí del curs, dates d'entrega de la memòria i el projecte, cuinem amb energia renovable i molt més!

Butlletí Notícies 319 - 14 juny 2018

Crònica de l'Acte de cloenda de secundària, la 3a Conferència del projecte europeu “Let's Take Care of the Planet”, celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb Barcelona + Sostenibles, el plantacara de l'Instiut Escola el Til·ler, les mandarines de l'Escola Pau Casals-Horta, l'Escola Lèxia i l'Sssplau i recursos d'energia i canvi climàtic.

Butlletí 318 - 31 maig 2018

És moment de celebrar la sostenibilitat!, moure's sense contaminar és possible, els terminis de les subvencions i les memòries, en marxa el projecte "Saps el que respires?" de l'Escola Vedruna-Gràcia, horts orgànics, internacionals i propers, oceans de plàstics i Premi Aprenentatge Servei.

Butlletí 317 - 17 maig 2018

Últim dia per a les inscripcions a l'acte de cloenda, Escoles + Sostenibles present a l'Acusti.cat, la mallerenga de l'Escola Betènia-Patmos, les accions de la Marató de l'Estalvi Energètic, L’Eskamot Verd de l’Escola Sant Ramon Nonat i l’Escola Professional Mare de Déu de Montserrat s'uneixen per combatre el canvi climàtic, la Setmana de la Sostenibilitat i el Dia Mundial de la Biodiversitat.

Butlletí 316 - 3 maig 2018

Compte enrere per inscriure’s a l’Acte de Cloenda, descobriu la Casa de la Sostenibilitat, Barcelona cap a l’Acord de París, l’Escola Rel dóna vida al cultiu intel·ligent, aprenentatges i descobertes a la BioBlitzBCN 2018, com fabricar embolcalls reutilitzables de forma senzilla?, novetats del Servei de Documentació d'Educació Ambiental i un gran repte per al medi ambient!

Butlletí Notícies 315 - 19 abril 2018

S’obren les inscripcions per a l’acte de cloenda, Escoles + Sostenibles viatja a Belfast, dels reptes a les accions: propers passos, petits artistes de la reutilització, com pot ajudar el mar al futur del nostre planeta?, reduir el soroll i posar en valor el patrimoni sonor, activitats per estendre la cultura de la sostenibilitat i el medi ambient, l'estrella de la pel·lícula! 

Pàgines

Subscriure a Butlletins d'Escoles + Sostenibles