Últim butlletí

Butlletí Notícies 319

Dijous, 14 juny, 2018

Crònica de l'Acte de cloenda de secundària, la 3a Conferència del projecte europeu “Let's Take Care of the Planet”, celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb Barcelona + Sostenibles, el plantacara de l'Instiut Escola el Til·ler, les mandarines de l'Escola Pau Casals-Horta, l'Escola Lèxia i l'Sssplau i recursos d'energia i canvi climàtic.

Butlletins anteriors

Butlletí 318 - 31 maig 2018

És moment de celebrar la sostenibilitat!, moure's sense contaminar és possible, els terminis de les subvencions i les memòries, en marxa el projecte "Saps el que respires?" de l'Escola Vedruna-Gràcia, horts orgànics, internacionals i propers, oceans de plàstics i Premi Aprenentatge Servei.

Butlletí 317 - 17 maig 2018

Últim dia per a les inscripcions a l'acte de cloenda, Escoles + Sostenibles present a l'Acusti.cat, la mallerenga de l'Escola Betènia-Patmos, les accions de la Marató de l'Estalvi Energètic, L’Eskamot Verd de l’Escola Sant Ramon Nonat i l’Escola Professional Mare de Déu de Montserrat s'uneixen per combatre el canvi climàtic, la Setmana de la Sostenibilitat i el Dia Mundial de la Biodiversitat.

Butlletí 316 - 3 maig 2018

Compte enrere per inscriure’s a l’Acte de Cloenda, descobriu la Casa de la Sostenibilitat, Barcelona cap a l’Acord de París, l’Escola Rel dóna vida al cultiu intel·ligent, aprenentatges i descobertes a la BioBlitzBCN 2018, com fabricar embolcalls reutilitzables de forma senzilla?, novetats del Servei de Documentació d'Educació Ambiental i un gran repte per al medi ambient!

Butlletí Notícies 315 - 19 abril 2018

S’obren les inscripcions per a l’acte de cloenda, Escoles + Sostenibles viatja a Belfast, dels reptes a les accions: propers passos, petits artistes de la reutilització, com pot ajudar el mar al futur del nostre planeta?, reduir el soroll i posar en valor el patrimoni sonor, activitats per estendre la cultura de la sostenibilitat i el medi ambient, l'estrella de la pel·lícula! 

Butlletí Notícies 314 - 5 abril 2018

Reserveu-vos la data de l'acte de cloenda del 2018, cartografia del Pla de Prevenció de Residus, utilitzeu a Twitter l'etiqueta #EscoleSostenibles, menys residus a l'Escola Sant Ramon Nonat, el rap de les llenties de l'Escola Pare Poveda, espai "Materials en donació" i la guia per a Treballs de Recerca sobre ecosistemes aquàtics.

Butlletí Notícies 313 - 22 març 2018

Marató de l'energia, consells de botànica, la setmana de l'electricitat a l'Escola Sant Josep Oriol, l'Escola Concha Espina s'omple de plantes, els tallers de so a l'Escola Voramar, el mapa Barcelona + Sostenible estrena App i els recursos de l'SDEA pel Dia Mundial de l'Aigua.

Butlletí Notícies 312 - 9 març 2018

Crònica VI Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta, Bioblitz, subvencions per als projectes pel clima, First Lego League a la UPC, el pati de la Llar d'infants l'Airet, Ens ho mengem tot a l'Escola Víctor català, Recursos sobre feminisme i sostenibilitat i novetats de l'SDEA.

Butlletí Notícies 311 - 22 febrer 2018

Recollida de plantes, vídeo projectes Escoles + Sostenibles triennals, l'Eix transversal de l'Escola Sagrada Família sobre so, soroll i silenci, accions verdes a l'escola Frederic Mistral, reciclatge i menys soroll a les aules a l'Escola Milà i Fontanals, llavors de tomàquet Mandó i recursos pel Dia Mundial per l'eficiència energètica.

Butlletí Notícies 310 - 8 febrer 2018

Tot sobre la reobertura de La Fàbrica del Sol, la Convenció B+S i els Indicadors de Sostenibilitat 2016.

Butlletí Notícies 309 - 25 gener 2018

Premsa + Sostenible a la Fàbrica del Sol, Tinguem Cura del Planeta, Marató de l'Estalvi Energètic i molt més!

Butlletí Notícies 308 - 10 gener 2018

La festa de la Fàbrica del Sol, la Convenció B+S, balanç del Compromís de Barcelona pel Clima, millorar l'autocompostatge, les accions de l'Escola Mestre Morera disponibles a internet, guia dels ocells que viuen a Barcelona i l'aprenentatge a l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol.

Butlletí Notícies 307 - 21 desembre 2017

Bon solstici d'hivern, retorn lliurament compost, obert el termini de sol·licitud de plantes, cocreació del pati de les escoles Ítaca i Sant Ramón Nonat, refugis d'insectes Col·legi Jesuïtes de Gràcia - Kostka i Escola Rambleta del Clot, campanyes sostenibles de l'Escola Sadako i recursos per als treballs de recerca.

Pàgines

Subscriure a Butlletins d'Escoles + Sostenibles