Últim butlletí

Butlletí Notícies 289

Dijous, 9 febrer, 2017

Sssplau, horari recollida de plantes, taller d'art i reutilització de l'escola Mercè Rodoreda, compostatge al Col·legi Santa Dorotea, els reportes de l'hort comunitari de l'Institut Fort Pius, nous recursos d'enjardinament i de pol·linitzadors.

Butlletins anteriors

Butlletí Notícies 288 - 25 gener 2017

Entrevista a Hilda Weissman, Torna l'Ens Ho Mengem Tot, Embolcalls+ Sostenibles, l'hort vertical del Centre d'Educació Especial de Paideia, el racó de les plantes de l'Escola el Polvorí, nou compostador de l'escola Auró, Dia Mundial de l'Educació i nou cercador de notícies al web.

Butlletí Notícies 287 - 12 gener 2017

Participeu a la cançó de les Escoles + Sostenibles, enfortim la comunicació d'Escoles + Sostenibles, èxit de la Jornada “El dret dels infants a la ciutat”, el fascicle dels llegums de l'escola Jesuïtes-Gràcia Kostka, la temàtica dels refugiats arriba a l'escola Sagrada Família, l'exposició "Camins de Natura" ofereix una nova programació d'activitats guiades per als centres educatius i la cooperativa Alencop ofereix tallers i xerrades de sensibilització sobre recollida selectiva i reutilització dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE). 

Butlletí Notícies 286 - 15 desembre 2016

Feliç solstici d'hivern, sol·licitud de plantes, resolució provisional de la convocatòria d’ajuts, intercanvi de recursos entre els membres de la xarxa, l'obrador de sorra de l'Escola Bressol Municipal La Filadora, tauler virtual d'"Ecoidees" del Centre d'Educació Especial Pont del Dragó, l'espantaocells amb materials reutlitzats de SIN Cristòfol Colom i recursos per unes festes d'hivern sostenibles.

Butlletí Notícies 285 - 24 novembre 2016

III Conferència Estatal "Tinguem Cura del Planeta", introduiu les dades al Mapa Barcelona + Sostenible, la bassa de l'Escola Fluvià, el nou menjador de l'Escola Sant Gregori i recursos sobre persones refugiades i sobirania alimentària.

Butlletí Notícies 284 - 10 novembre 2016

Cançó conjunta d'Escoles + Sostenibles, Tinguem Cura del Planeta, l'acte de signatura viscut per l'escola Mare de Déu del Coll, l'elecció dels representants de Bcn E+S de l'escola Casas, participació a La Festa del Roser, kit de justícia ambiental, canvi climàtic i migració i noves experiències i recursos de compostatge.

Butlletí Notícies 283 - 27 octubre 2016

Sssplau i Pla de Prevenció de Residus, recollida del compost i mulching, escoles Frederic Mistral i Víctor Català, novetats a l'SDEA i Recull de Recursos sobre enjardinament.

Butlletí Notícies 282 - 13 octubre 2016

Acte de signatura, inscripcions a "Ens Ho Mengem Tot", segon premi "Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica" per a l'Institut Bosc de Montjuïc, participació de les Escoles + Sostenibles al Dia Mundial sense cotxes, participació d'una alumna del "Tinguem Cura del Planeta" a Youthcore, recursos per al Dia Mundial de l'alimentació, Setmana Europea de la Prevenció de Residus i programa educatiu de l'exposició "Camins de Natura. Itineraris Vitals".

Butlletí Notícies 281 - 28 setembre 2016

Acte de signatura, indicadors de sostenibilitat, projecte de l'Institut Quatre Cantons, l'hort de l'escola Peter Pan, aplec d'agricultura urbana 2016 i activitat educativa "Observadors de la platja".

Butlletí Notícies 280 - 15 setembre 2016

Nou curs amb Escoles + Sostenibles, com escriure una bona notícia?, "Compostem i Aprenem" i "Embolcalls + Sostenibles", l'escola dels Encants a l'Assaig general, Eskamot verd de l'escola Sant Ramón Nonat, recursos del Servei de Documentació d'Educació Ambiental, "Camins de natura" i oferta materials i activitats al CosmoCaixa.

Butlletí Notícies 279 - 21 juny 2016

Crònica dels actes de cloenda, horts escolars verticals, Superilles, arbrat i residu zero a debat, comiat de bon estiu, Escola dels Encants, Col·legi Sant Ramón Nonat Sagrat Cor, Escola Frederic Mistral i Escola CEE Mare de Déu de Montserrat, Escola Mare de Déu del Coll, recursos de l'SDEA per als casals d'estiu i agraïment per part del programa Com Funciona Barcelona.

Butlletí Notícies 278 - 8 juny 2016

Instruccions per als tràmits, trobades d'intercanvi de recursos de l'SDEA, escoles Sant Josep Oriol, la Pau, Ramón Llull i Sant Gregori, col·legi Sant Josep i el Camí, novetats a l'SDEA i Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

Butlletí Notícies 277 - 26 maig 2016

Actes de cloenda, justificacions, novetats al web, Escola Bressol Municipal l’Aqüeducte, Escola Sant Gregori, Montseny i IPSI, Let's clean up Europe, novetats a l'SDEA i Premi Escola Agricultura i Alimentació Ecològica.

Pàgines

Subscriure a Butlletins d'Escoles + Sostenibles