Embolcalls+Sostenibles Curs 2017-18

Aquest curs participen en total 56 centres, dels quals 18 són centres que participen per primera vegada i 38 que segueixen. Al següent mapa podreu consultar els centres que hi participen. A més, hi ha quatre centres que també formen part d'aquest grup de 56, però que no formen part de la xarxa Escoles + Sostenibles.


PRIMERA DIAGNOSI

Al mes de gener, la fase de la primera diagnosi ja ha finalitzat. Alguns centres han volgut compartir les fotografies de les primeres diagnosis amb la resta de participants:

A l'apartat de la 2a sessió de formació trobareu els resultats de tots els centres i el resum de la sessió que vam realitzar.

PLA D'ACCIÓ

Al llarg del segon trimestre els centres educatius participants han desenvolupat el seu pla d'acció, en el que hi ha l'entrega dels embolcalls reutilitzables facilitats per Escoles + Sostenibles. Podeu fer-nos arribar les fotografies de les vostres accions per penjar-les al web!

RESULTATS I AVALUACIÓ

Ja hem acabat el curs i amb les segones diagnosis hem comprovat els resultats de les accions realitzades. Són uns resultats molt bons i encoratjadors: s'ha aconseguit un 33% de millora en la reuilització d'embolcalls i un 10% menys d'ús d'alumini. Felicitats a tots i totes per la tasca realitzada.

Material i recursos

Sessions de formació realitzades