Us invitem

 

US INVITEM...
     

BIENNAL "CIUTAT I CIÈNCIA"

ACTIVITATS HIVERN 2019

IV FÒRUM SOBRE MEDI AMBIENT I MÓN LOCAL

Del 7 a l’11 de febrer

Febrer-abril

19-20 febrer

La recerca científica entra en contacte amb la ciutadania gràcies a una oferta de més de 70 activitats de divulgació gratuïtes repartides pels deu districtes de la ciutat.

Consulteu el recull d’activitats dels propers mesos organitzades pels equipaments municipals i els membres de la xarxa Barcelona+Sostenible. Segur que n’hi ha alguna que us interessa i ja la podeu anotar a la vostra agenda!

Aquest esdeveniment quadriennal vol ser un punt de trobada entre els agents públics i privats del sector del medi ambient, i alhora fer valer la feina feta des del món local i des de la Diputació de Barcelona.

+ INFO + INFO

+ INFO 

 

ACTIVITATS CONSUM RESPONSABLE DIGITAL

PROJECTE ATMOOS

BARCELONA+SOSTENIBLE AMB COLLSEROLA

Febrer

Inscripcions fins el 30 de gener

Declaració de la sessió plenària del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat

L'Espai Consum Responsable ofereix durant el mes de febrer un cicle d'activitats que posen el focus sobre el consum digital. S'investigarà sobre l'impacte ambiental i social de les noves tecnologies i es presentaran aplicacions que fomenten el consum responsable.

Aquest projecte permetrà conèixer la qualitat de l’aire en espais de la ciutat per on passen els escolars, mitjançant uns sensors instal·lats temporalment en punts de la via pública propers a les seves escoles. 

El Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, òrgan de representació de la xarxa Barcelona + Sostenible, va decidir aprovar la declaració per a la protecció de la natura i al desenvolupament de l’estratègia de futur del Parc Natural de la Serra de Collserola.

+ INFO + INFO +INFO
 
     
EXPOSICIÓ “BESÒS, A NOBLE ECOSYSTEM” MOSTRA DE JOVES CREADORS  

Fins el 3 de març
 
14  de març 18 a 22 h · Espai Jove BocaNord  
 
Aquest projecte de recerca artística realitzat per Duae Collective (Silvia Campidelli i Luna Coppola), artistes residents a la Fàbrica de Creació. L’exposició, és la culminació d’un projecte que ha itinerat per diferents ciutats europees. Enguany l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals) organitza la 18ena edició de la Mostra de Joves Creadors (MJC), un esdeveniment que pretén donar a conèixer artistes i creadors emergents de diferents disciplines artístiques.  
+ INFO
 
+ INFO