Butlletí 327

Dijous, 13 desembre, 2018

Butlletí: Nova etiqueta d'#EscolesSostenibles, 30 tones de compost repartides a les escoles de la xarxa, nous recursos multimèdia per educar en la sostenibilitat i molt més!

Bones festes i feliç any nou!

Diversos tions de Nadal

Des del programa Escoles + Sostenibles us desitgem que gaudiu d’unes bones festes i tingueu un inici d’any carregat de noves idees compromeses amb la sostenibilitat.

Piuleu amb el nou hashtag #EscolesSostenibles

Per tal de fer-lo més intuïtiu, hem afegit la lletra "s" a la nostra etiqueta. A partir d’ara, ja podeu utilitzar #EscolesSostenibles per compartir a Twitter les vostres experiències amb la resta de la xarxa i consultar la informació del programa!

Es reparteix compost i mulch als centres d’Escoles+Sostenibles

Aquest novembre s’han distribuït un total de 30.500 litres de compost i 8.200 litres de mulch a més de 150 centres que formen part del programa.

L’Escola Orlandai s’endinsa al món dels microorganismes

Gràcies a aquest projecte, l'alumnat de cicle mitjà, ha fet una diagnosi per saber els coneixements previs sobre els microorganismes i ha utilitzat l’art i l’experiència per fer hipòtesis sobre com són, on es troben i com s’encomanen.

Nova coberta verda a Sarrià

El conjunt de les escoles Salesians de Sarrià ha finalitzat la seva coberta verda, amb un total de 191 m2. Els altres nou projectes guanyadors del concurs de cobertes verdes de l'Ajuntament, que sumaran 4.000 m2 de verd a la ciutat, es preveu que es concloguin al llarg de l’any vinent.

Nous recursos per difondre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

El Global Action Programme de la UNESCO ofereix nous recursos audiovisuals sobre els ODS en diversos nivells educatius. Aquestes eines estan adreçades al professorat i inclouen materials pedagògics, idees per a treballar a classe i recursos multimèdia.

Per unes festes + sostenibles

Com podem celebrar-les de forma més responsable? Evitar el malbaratament o comprar de forma racional són maneres d’aportar el nostre granet de sorra per al medi ambient durant aquestes dates assenyalades.

Us invitem

Nou Centre de Natura Can Soler, concurs Apilo XII, premi Maria Antònia Figuerola, exposició “The Zone of Hope” i l’entrevista amb Javier Guzmán, director de Justícia Alimentària, són les propostes que us animem a consultar!