Butlletí Notícies 319

Dijous, 14 juny, 2018

Crònica de l'Acte de cloenda de secundària, la 3a Conferència del projecte europeu “Let's Take Care of the Planet”, celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb Barcelona + Sostenibles, el plantacara de l'Instiut Escola el Til·ler, les mandarines de l'Escola Pau Casals-Horta, l'Escola Lèxia i l'Sssplau i recursos d'energia i canvi climàtic.

Compartim projectes de qualitat a l’acte de cloenda

Les prediccions de pluja pel passat 7 de juny ens van fer suspendre l’acte de cloenda de primària que s’hauria ubicat al parc de l’Espanya Industrial. Malgrat la tristesa de no poder comptar amb aquests centres per celebrar el final de curs, vam poder realitzar amb normalitat l’acte de secundària, batxillerat, adults i cicles formatius en el qual van assistir-hi prop de 270 persones de 32 centres.

Joves implicats en canviar el món

Tres joves catalans participen en la 3a Conferència del projecte “Let's Take Care of the Planet” a Lisboa, una trobada que va reunir gairebé un centenar de joves de nou països europeus per compartir projectes de sostenibilitat.

Plantes que pengen dels balcons

L’Institut Escola El Til·ler explica el seu darrer projecte: Plantacara, un jardí vertical per aprofundir sobre la creativitat i les emocions

Les mandarines i la ciència

L’Escola Pau Casals-Horta ha realitzat dos experiments senzills i didàctics amb aquest popular cítric que han tingut un gran èxit de participació i implicació de l’alumnat.

Silenci, és l’hora de dinar!

L’Escola Lexia ens relata en primera persona les iniciatives que han emprès per a què l’alumnat aprengui a controlar el volum de la seva veu durant els àpats

Amb molta energia!

En el marc de la Setmana de l’Energia celebrada a principis de juny, des del Servei de Documentació d’Educació Ambiental us proposem un seguit de recursos per incrementar l’eficiència  i l’estalvi energètic en el consum diari.

Canvi climàtic: històries del futur avui

El proper 3 de juliol, la Sala Francesa Bonnemaison acollirà la conferència de Pep Canadell, director executiu del Global Carbon Project, que ens parlarà dels impactes del canvi climàtic i les oportunitats emergents per a la descarbonització.

Us invitem

Setmana de l’energia, prevenció de la LGTBIfòbia als centres de l’Eixample, accions d’ESenRED pel Dia Mundial del Medi Ambient i l’escola Parc de la Ciutadella al catacrack són les activitats, articles i vídeos que us animem a consultar.