Diumenge a la nova Fàbrica del Sol

Visites teatralitzades, xocolatada, tallers i activitats ens esperen aquest diumenge 28 gener a La Fàbrica del Sol. Un grup de prop de 40 alumnes d’E+S dinamitzaran alguns espais i retransmetran l’acte en directe via xarxes socials. Ja els podeu seguir a Twitter i Instagram!

Després d’un temps en obres, La Fàbrica del Sol reobre les portes. Amb visites guiades teatralitzades, recorrerem la nova exposició i les instal·lacions rehabilitades. Veniu a conèixer l'equipament renovat i a descobrir tots els serveis que hi convivim!

A l’exterior de La Fàbrica del Sol, els batucaires donaran el tret de sortida a la jornada, hi tindran lloc tallers sobre compostatge, construcció amb canyes, circuits en bicicleta i  també hi podrem prendre una xocolata calenta! Dins La Fàbrica del Sol, podreu gaudir de visites teatralitzades i de tallers variats de sons i sorolls, generació renovable d’energia i podreu conèixer el Mapa Barcelona+Sostenible, que es faran al Servei de Documentació d’Educació Ambiental, a l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i al terrat, amb coberta mosaic, de l’edifici.

Els Eskamots Verds, formats per l’alumnat del Col·legi Sant Ramon Nonat, l’Escola Sant Josep Oriol, l’Institut Fort Pius, l’Escola Pia Sant Antoni i l’Escola Antoni Brusi,  d’Escoles + Sostenibles, ens acompanyaran tota la jornada fent la retransmissió de l’esdeveniment com a “Premsa + sostenible”, ens oferiran reptes ambientals i descobriran quin és el visitant més sostenible.

Aquest grup de joves reporters/res retransmetran en directe a través de les xarxes socials la jornada. Seguiu-los i feu-ne difusió a través dels vostres canals!

Ja podeu seguir la “Premsa + Sostenible” a les xarxes socials!

 @premsa_sost 
@premsa_sostenible

https://premsasostenible.wixsite.com/premsasostenible


Us esperem el diumenge 28 de gener a la Fàbrica del Sol!