Tot a punt per a l'acte de signatura

El 24 d'octubre al matí estan convidats a aquest acte de benvinguda representants dels centres nous i dels que renoven projectes triennals aquest curs. Ja us heu inscrit?


El 24 d'octubre al matí celebrarem, com cada any, l'acte de signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. En aquesta trobada donem la benvinguda als centres que s'incorporen a la xarxa alhora que felicitem la feina feta als centres que renoven un projecte triennal. L'acte es farà al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona i comptarà amb la intervenció de les autoritats oficials i representants de la comunitat educativa. L’animació vindrà donada per l'escola de circ “Quina Gràcia”, amb els quals descobrirem els valors que tenen en comú les escoles sostenibles de la ciutat i el món del circ.

A aquest acte seran convocats 45 centres educatius (14 que s’incorporen enguany i 31 que renoven el projecte triennal) i podran venir 6 persones per centre (adults i infants o joves). És important que assisteixi l'alumnat ja que són ells els protagonistes. Aprofiteu aquesta motivació per agafar embranzida i que els assistents facin el traspàs de l'acte als seus companys.


PROGRAMA (provisional)
 

9.30 Arribada i acreditació dels assistents

10.00 a 10.10h Benvinguda

10.10 a 11.15h Acte central

11.15 a 11.30 h Cloenda de l’acte

 

Lloc: Saló de Cent de Barcelona
Com arribar: Metro L4 (parada Jaume I) o metro L3 (parada Liceu). Autobusos: 45,59,91,120,V13,V15,V17.

Els centres que us incorporeu al programa Bcn Escoles + Sostenibles o els que renoveu el projecte triennal rebreu una invitació específica via correu electrònic amb tota la informació.

 
> Inscripcions acte de signatura 2017