El més nou del Servei de Documentació

Plantes aromàtiques a l’escola, activitats per aprendre a pintar i dibuixar, espais pensats per a la infància i aprendre a fer coses a l’aire lliure amb mal temps són les temàtiques de les noves publicacions del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

 

Les aromàtiques a l’escola (Ed. Eixam, 2016)

Llibret que dóna a conèixer, de forma pràctica i divertida, els usos d’algunes plantes aromàtiques, la manera de cultivar-les, reproduir-les i els beneficis i utilitats que poden aportar-nos. S’inclou un glossari i proposa una activitat pràctica i senzilla per a cada planta.

   
Ecológiko (MTM ed., 2016)

Quadern amb divertides activitats per aprendre, pintar i dibuixar. Les autores donen eco-consells i volen sensibilitzar sobre la natura i els reptes ambientals amb els quals convivim actualment (renaturalitzar la ciutat, conservació de la biodiversitat, contaminació, consum responsable, alimentació saludable, etc.). 
 
   

Espacios en armonía: propuestas de actuación en ambientes para la infancia (ed. Associació de Mestres Rosa Sensat, 2015)

Lectura que posa de relleu la importància de la relació entre el fer, el dir, el pensar i el sentir com a mestres, dels paradigmes que sustenten les seves pràctiques, així com de les creences, les corrents ideològiques i els models pedagògics que influencien el dia a dia.

   

El libro del mal tiempo: un montón de cosas que hacer al aire libre con lluvia, viento y nieve (Ed. Rodeno, 2013)

Recopilació de 70 activitats emocionants i creatives per divertir-se a l’aire lliure i a la natura quan fa mal temps. Anima a sentir, a crear, a olorar, a rastrejar, a pintar, a ballar, a esculpir... amb pluja, vent i neu.