Reserveu-vos la data de l'acte de signatura

El proper 24 d'octubre al matí donarem la benvinguda als centres que s'incorporen aquest curs a la xarxa i als que renoven un projecte triennal. No us ho perdeu!
 

Cada any, quan comencem un curs, nous projectes s'inicien als centres educatius de les Escoles + Sostenibles. Entre tots ells, n'hi ha de molt especials, ja sigui perquè suposen un salt qualitatiu i un compromís a llarg termini (és el cas dels centres que comencen un projecte triennal) o ja sigui perquè són centres que s'incorporen a la xarxa per primera vegada, amb el seu primer projecte anual.

Per a tots ells, organitzem un acte molt especial al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, el proper 24 d'octubre al matí, en presència de representants municipals. En ell, de manera entretinguda, escenificarem la convinença amb la sostenibilitat, amb la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona 2012-2022.

Durant l'acte, al qual assistirà alumnat de tots els centres convidats, farem un repàs divertit de diferents aspectes del programa, valorarem la feina feta fins ara i platenjarem els reptes que tenim al davant. Serà un dia diferent...i potser hi haurà alguna sorpresa. És un acte motivador pensat per als infants i joves que hi vinguin. Podran ser els portaveus d'allò que visquin i sentin i explicar-ho a la resta de companys i companyes. L'objectiu és transmetre bona energia per desenvolupar els projectes d'enguany.

Els centres convidats rebreu la invitació més endavant amb l'horari i la quantitat de persones que podreu venir per centre i caldrà que feu la inscripció per temes d'aforament de l'espai. Estigueu atents a futures informacions que us anirem actualitzant.


No us ho podeu perdre, reserveu-vos el 24 d'octubre!