Butlletí Notícies 301

Dijous, 28 setembre, 2017

Reserveu-vos la data de l'acte de signatura, l'espai al web dels Objecitus del Compromís, música per a la prevenció de residus del CE Montseny i l'Escola Pia Sant Antoni, el niu de les abraçades de l'escola els Xiprers, el Objectius del Desenvolupament Sostenible a l'aula, el Com Funciona Barcelona i el recurs "Un mar sin desperdicios".

Reserveu-vos la data de l'acte de signatura

El proper 24 d'octubre al matí donarem la benvinguda als centres que s'incorporen aquest curs a la xarxa i als que renoven un projecte triennal. No us ho perdeu!
 

Despleguem els objectius del Compromís

Consulteu el recull de bones pràctiques de cada un dels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, una feina transversal elaborada conjuntament pels cinc programes de Barcelona + Sostenible.

Els top musicals del mes

El rap de les tres R del Centre d’Estudis Montseny i l’original percussió amb elements reciclats de l’Escola Pia Sant Antoni són els musicals números u de les Escoles + Sostenibles d’aquest mes!

El niu de les abraçades

Com és un niu per dins? Quina forma tindria a escala humana? L’Escola els Xiprers construeix un niu amb troncs i llana i experimenta el sentiment de refugi, tranquil·litat i d’acollida que desprèn aquest espai.

Els Objectius del Desenvolupament Sostenible a l'aula

Us presentem una publicació i diverses activitats per tractar els 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides sobre creixement econòmic, inclusió social i protecció del medi ambient.

Com funciona Barcelona?

Animem a les escoles del programa BcnE+S a participar en el programa d’educació ambiental ‘Com Funciona Barcelona?’ per aprendre més sobre la sostenibilitat a la ciutat.

El mar, lliure de brossa

El passat 27 de setembre es va celebrar el Dia Marítim Mundial, una ocasió ideal per recomanar-vos “Un mar sin desperdicio”, un recurs online amb el qual podreu tractar la problemàtica de les escombraries marines.

Us invitem

El 130 aniversari de l’Escola Sant Joan Baptista, la Setmana de la Pesca, la Bicicletada familiar de l’Eixample, la beca del FICMA, la Setmana Bio de l’escola, l’exposició “On van els residus?”, l'activitat “My Eco Mobility Datathon” i l’article “Amar educa” són les activitats i lectures que us recomanem.