Ens motiva la mobilitat sostenible i segura

Voleu engegar una campanya de comunicació sobre la mobilitat sostenible? El curs vinent podreu viure l'experiència de ser periodistes i comunicadores. El dia 30 de maig us donarem més detalls sobre la nova microxarxa i el Dia sense cotxes. Participeu-hi!

"Fem campanya per a un accés + segur i sostenible a l’escola"
ofereix la possibilitat d’aprendre a dissenyar amb l’alumnat una campanya de comunicació amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància d’una circulació segura als entorns escolars. Amb una pacificació del trànsit s'aconsegueix més autonomia dels infants i joves i es promociona la mobilitat sostenible.
 

En què consistirà?

Des del mes de setembre al maig del curs 2017-2018 es realitzaran 4 sessions de formació en què s’oferiran eines i recursos per engegar la campanya de comunicació al centre. Hi haurà un suport tècnic extern per part d’un expert en comunicació i de diferents entitats relacionades amb la mobilitat sostenible.

A qui va dirigit?

A l’alumnat de cicle superior de primària i el de secundària. Per poder-vos explicar tots els detalls i el funcionament d’aquesta nova microxarxa, es realitzarà una sessió informativa el dia 30 de maig de 17:30 a 19:00 h a la Sala Barcelona (Avda Diagonal 240, 2a planta).


> Inscripció a la sessió informativa del dia 30 de maig (termini fins el 26 de maig).

 


DIA SENSE COTXES 2017
 

Aprofitant aquesta sessió, hi assistirà Carme Ruiz, tècnica de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona que explicarà l’edició del Dia sense cotxes d’enguany, emmarcat en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es celebrarà del 16 al 22 de setembre de 2017.  L'ocasió s'aprofitarà per donar diverses idees i recursos.

Animeu-vos a participar-hi! L’any passat 17 centres s’hi van engrescar i va ser tot un èxit. 

> Inscripció al Dia sense cotxes (termini és fins el 31 de maig)